Zelf uw fiets accu reviseren

Wilt u zelf uw fiets accu reviseren? Omdat uw accu stuk is of omdat deze simpelweg op is? Dan zult u waarschijnlijke verschillende opties overwogen hebben. Een nieuwe fiets accu kopen bijvoorbeeld, of uw huidige accu laten reviseren. Maar kunt u ook zelf fiets accu reviseren? Dat leggen we uit in dit artikel.

Fiets accu zelf reviseren

Fietsen met een elektrische fiets maakt fietsen in alle weersomstandigheden leuker én aangenamer. Maar hoe meer u fietst, hoe sneller uw accu aan vervanging toe kan zijn. De capaciteit van een fiets accu neemt namelijk af door verschillende factoren. U kunt natuurlijk een poging doen om uw fietsaccu zelf te reviseren. Maar een fietsaccu zelf reviseren is niet zomaar gedaan. Er komt heel wat bij kijken, u heeft immers te maken met de binnenkant van een fiets accu. Deze bestaat uit cellen, welke vervangen worden wanneer een fietsaccu gereviseerd wordt. Daardoor kan een gereviseerde fietsaccu weer als nieuw gebruikt worden.

Online vind u al gauw artikelen die met reviseren op het compleet ontladen en weer opladen van uw fiets accu doelen. Dát kunt u inderdaad prima zelf doen, maar op de lange termijn zult u merken dat uw fiets accu het dan alsnog niet lang volhoud… De cellen zijn op een gegeven moment op en moeten dus vervangen worden. Daarom kunt u beter niet zelf sleutelen aan de accu van uw elektrische fiets. Wat kunt u dan wel doen? U kunt ervoor kiezen om de fiets accu te laten reviseren door een professional, zoals door de professionals van E-accu.

Zelf uw fiets accu reviseren? Stuur ‘m op naar E-accu!

Bij E-accu werken professionals die de hele dag bezig zijn met fiets accu’s van de meest uiteenlopende merken reviseren. Ze hebben dan ook de ervaring en kennis in huis om uw fiets accu te reviseren. De cellen in uw gereviseerde fiets accu zijn dan weer helemaal nieuw, zodat u lang kunt genieten van het fietsen met uw e-bike. Zelf uw fiets accu reviseren kunnen we dan ook niet aanraden… Reviseren door ons? Dat natuurlijk wel. Niet alleen omdat wij vrijwel alle merken en typen accu’s als nieuw kunnen reviseren, maar ook omdat we dit binnen een termijn van twee weken doen. Wilt u meer weten? Kijk dan even op onze revisie pagina.

Wilt u meer tips voor uw fietsaccu? Bekijk dan eens onze andere blogartikelen: accu van elektrische fiets laadt niet meer op, fietsdiefstal van elektrische fiets voorkomen.

« Terug naar overzicht

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.