Webshop

De accu van uw elektrische fiets vervangen of laten reviseren

Na vele kilometers fietsplezier begint u te merken dat de levensduur van de accu van uw elektrische fiets korter is dan die van de fiets zelf. De actieradius wordt kleiner, dus u kunt minder lang met trapondersteuning fietsen. Het wordt tijd de accu geheel of gedeeltelijk te vervangen.

Is de accu van uw elektrische fiets defect en niet meer te repareren, dan heeft u helaas geen keuze en zult u deze moeten vervangen door een nieuwe. Die kunt u eenvoudig bestellen.

Het is natuurlijk ook mogelijk een nieuwe accu te bestellen als extra accu, zodat u thuis altijd een tweede, volledig opgeladen, accu kunt hebben liggen. In onze webshop ziet u of wij het merk en type voor uw elektrische fiets nieuw kunnen leveren.

De andere optie is om de accu van uw elektrische fiets te laten reviseren en alleen de energiecellen te vervangen door nieuwe. Hiermee kunt u veel geld besparen. Maak hieronder de keuze voor een nieuwe accu of voor de revisie van uw huidige accu.

Bent u nog niet toe aan het vervangen van (onderdelen van) de accu van uw elektrische fiets, maar wilt u eerst meer informatie? Kijk dan eens bij Tips en informatie of neem contact met ons op.

Young man with electric bicycle or E-bike

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.