Stella accu

Stella accu

Stella is een zeer populair merk voor elektrische fietsen. Dit is dan ook één van de merken waarvoor E-accu revisie kan uitvoeren. Geen enkele accu gaat namelijk tientallen jaren mee. Accu’s kunnen daarentegen al gauw ‘verkeerd’ gebruikt worden, bijvoorbeeld door de Stella accu te lang leeg te laten of juist door de accu veel te vaak op te laden. Gelukkig zijn er tips om uw Stella accu goed te onderhouden.

Uw Stella accu onderhouden

Het onderhoud van uw accu begint bij het gebruik van uw e-bike. Fietst u een hele tijd niet? Dan dient u de accu uit uw e-bike te verwijderen en deze op een plek te leggen waar de temperatuur op kamertemperatuur is. Tevens heeft de manier van fietsen een grote impact op uw accu. Wisselt u tijdens een fietstocht bijvoorbeeld vaak van tempo? Fietst u veel over hobbelige ondergronden? Of fietst u met (te) zachte banden? Dan kan dit voor slijtage van uw accu zorgen. Om uw Stella accu goed te onderhouden moet u dus met diverse factoren rekening houden.

Stella accu reviseren

Wanneer u er achter komt dat uw accu niet meer goed werkt of defect is, dan denkt u wellicht al gauw aan het kopen van een nieuwe accu. Dat is echter vaak niet nodig, want we kunnen uw Stella accu reviseren. Door de accu te reviseren vervangen wij de energiecellen in de accu, waardoor de accu weer zijn volledige capaciteit behaald en u dus weer kunt genieten van het fietsen met uw e-bike. Bereken vooraf de kosten van het reviseren van uw Stella accu.

Stella acculader

Niet alleen voor het reviseren van uw Stella accu bent u bij E-accu aan het juiste adres. Wist u dat u ook voor defecte laders bij E-accu terecht kunt? Laders gaan namelijk, net zoals de accu zelf, geen tientallen jaren mee. Wanneer u vermoedt dat uw accu defect is zou het dus ook aan uw lader kunnen liggen. Dit kunnen wij voor u testen wanneer u de lader aan ons opstuurt. Als blijkt dat uw Stella acculader defect is, dan kunt u via E-accu een nieuwe bestellen.

Wilt u meer weten over revisie van uw Stella accu of acculader? Neem dan een kijkje naar de meest gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice wanneer u een vraag heeft die er niet bij staat. Onze experts staan graag voor u klaar.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.