Sparta elektrische fiets problemen

Sparta elektrische fiets problemen

Bent u in het bezit van een Sparta elektrische fiets en vertoont deze problemen? Dan bent u bij E-accu aan het juiste adres. Vaak hebben Sparta elektrische fiets problemen namelijk te maken met de accu. De accu is bij elke elektrische fiets de zwakke plek. Accu’s hebben nu eenmaal gauw te maken met slijtage door de vorm van gebruik. Dit kan liggen aan hoe vaak u deze gebruikt, maar ook aan de ondergrond waar u overheen fietst. Kortom: een fiets accu kan vroeg of laat problemen opleveren.

Wat te doen bij problemen met uw Sparta elektrische fiets?

Wanneer u problemen heeft met uw Sparta elektrische fiets is het van belang om eerst na te gaan wat het probleem is. Merkt u bijvoorbeeld dat u minder trapbekrachtiging heeft dan voorheen? Of dat de accu sneller leeg is terwijl u altijd dezelfde afstand fietst? Dan weet u zeker dat de accu van uw Sparta elektrische fiets de problemen veroorzaakt. De accu kan toe zijn aan vervanging, waardoor u kunt overwegen om een nieuwe Sparta accu aan te schaffen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor revisie van uw accu. Op deze manier bespaart u op de hoge kosten die een gloednieuwe accu met zich meebrengt, maar toch kunt u weer lang genieten van het fietsen met uw Sparta elektrische fiets. Dat komt doordat we bij revisie de energiecellen van uw huidige accu vervangen. Lees hier meer over onze werkwijze. Ondervindt u problemen met de accu van uw Sparta elektrische fiets? Stuur deze dan op aan E-accu zodat wij deze voor u kunnen herstellen.

Meer weten over problemen met uw elektrische fiets?

Twijfelt u of het probleem met uw Sparta elektrische fiets wel aan de accu ligt? Neem dan contact op met een Sparta dealer bij u in de buurt. Vermoedt u dat het probleem juist wel bij de accu van uw fiets ligt? Neem dan eens een kijkje tussen onze meest gestelde vragen of onze blogs. Hier leest u tips en adviezen om de levensduur van uw accu te verlengen en wat u zelf kunt doen wanneer uw accu niet meer naar behoren werkt.

E-accu informeert u ook graag over andere merken elektrische fietsen. Heeft u of kent u iemand die problemen heeft met de accu van een ander merk elektrische fiets? Kijk dan eens rond op onze site voor meer informatie. We geven bijvoorbeeld informatie over hoe u een Gazelle accu kunt resetten. Of waar u op moet letten wanneer u een nieuwe fietsaccu gaat kopen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.