Revisie e-bike accu

Revisie e-bike accu?

U heeft besloten geen nieuwe accu voor uw fiets te kopen en te informeren naar de optie revisie e-bike accu? Erg slim. Er kleven nogal wat voordelen aan een e-bike accu reviseren! Maar wat komt er kijken bij een revisie van een e-bike accu?

Check op prijs

De eerste stap is waarschijnlijk de leukste stap. Hierin ziet u namelijk de prijs van de revisie van uw e-bike accu. Voer in het scherm van de rekenmodule reviseren het merk fiets, het type fiets en het vermogen van uw accu in, waarna u direct de prijsinformatie op uw scherm ziet. Die is een stuk lager dan de prijs van een nieuw exemplaar! Heeft u eventuele vragen? Dan vult u het formulier in en nemen we gratis en vrijblijvend contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Verzenden

Nadat u contact met ons heeft gehad, geven we u de verdere instructies voor het verzenden van uw accu naar ons. Zodra we de accu met bijbehorende lader van u hebben ontvangen, houden we u daar uiteraard van op de hoogte. Dat is standaard bij dit hele proces: van iedere stap krijgt u een melding. We begrijpen namelijk dat u tijdens de revisie e-bike accu tijdelijk geen fietsondersteuning heeft, en we proberen die periode zo kort mogelijk te houden.

Revisie e-bike accu

In de derde stap is het tijd voor de revisie van uw accu, mits daar geen technische bezwaren voor zijn gevonden tijdens onze controle, uiteraard. Ook hiervan ontvangt u een melding. Tijdens de revisie vervangen we de oude cellen door nieuwe, high tech cellen die er weer jaren tegen kunnen. We maken de behuizing schoon en gaan voor u aan de slag. Indien gewenst plaatsen we zelfs sterkere accucellen, zodat u een grotere fietsradius heeft.

Test en retour

Nadat de revisie van uw e-bike accu is voltooid, testten we deze uiteraard grondig, om er zeker van te zijn dat deze naar behoren werkt. U krijgt daar de testresultaten van toegestuurd. Na de test en onze goedkeuring mag de accu ons verlaten en wordt deze weer teruggestuurd naar u, samen met de lader. Vanaf dan kunt u weer genieten van een accu die zo goed is als nieuw.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.