Reparatie fietsaccu

Reparatie fietsaccu

Voor reparatie van uw fietsaccu gaat u naar E-ACCU.nl

Is uw fietsaccu kapot, dan kunt u uw elektrische fiets wel nog als gewone fiets blijven gebruiken, zonder trapondersteuning. Dat is natuurlijk niet wat uw bedoeling is met de fiets. Ook al weet u dat reparatie van de fietsaccu noodzakelijk is, u ziet er een beetje tegenop om de fiets naar de fietsenmaker te brengen. Als u een accu heeft die is geïntegreerd in het frame van de fiets, dan zit er niets anders op de fiets in zijn geheel naar een gespecialiseerde fietsenmaker te brengen. Maar is uw accu uitneembaar, dan is er een optie die eenvoudiger en goedkoper is.

Reparatie van uw fietsaccu snel online geregeld

Alle bezitters van een elektrische fiets krijgen te maken met de noodzaak van een reparatie van hun fietsaccu. Net zoals oplaadbare batterijen of telefoonaccu’s, slijt ook een e-bike accu door regelmatig opladen. Dat merkt u doordat de trapondersteuning minder gebruikt kan worden en de accu niet meer (volledig) oplaadt. Dan is reparatie van de fietsaccu noodzakelijk.

Kiest u voor reparatie van uw fietsaccu door E-ACCU.nl, vul dan het formulier in op onze pagina over Accurevisie. Als u het merk en type van uw elektrische fiets selecteert en de gewenste accu-capaciteit, dan ziet u direct wat de kosten zijn.

We hebben bij E-ACCU.nl technische kennis in huis van iedere fietsaccu, zolang deze maar  uitneembaar is.

Reparatie fietsaccu: goedkoop, snel en duurzaam

Nadat u uw fietsaccu bij ons heeft aangemeld voor reparatie, stuurt u deze naar ons op. We openen de behuizing en maken deze schoon. We repareren wat kapot is, vervangen de energiecellen door nieuwe en lopen de elektronica na. Pas wanneer alles weer optimaal werkt sluiten we de accu en sturen hem naar u terug. Wil u meer informatie? Lees dan verder over onze werkwijze.

Door reparatie van uw fietsaccu bent u veel voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe aanschaft. We hergebruiken namelijk materialen zoals de behuizing en de elektronica en vervangen alleen de oude batterijen. Zo bespaart u aanzienlijk op materiaalkosten: goed voor uw portemonnee en ook nog eens minder milieubelastend.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.