Reparatie accu elektrische fiets

Reparatie accu elektrische fiets

Laat de reparatie van de accu van uw elektrische fiets over aan E-ACCU.nl

Voor alle bezitters van een elektrische fiets is vroeg of laat de reparatie van hun accu onvermijdelijk. Net zoals oplaadbare batterijen of telefoonaccu’s, slijt ook een fietsaccu door regelmatig opladen. Dat is merkbaar doordat de trapondersteuning van uw elektrische fiets minder gebruikt kan worden en de accu niet meer (volledig) oplaadt. Dan is reparatie noodzakelijk om elektrische fiets weer optimaal te kunnen gebruiken.

Accu elektrische fiets: uitneembaar of ingebouwd

Heeft u een elektrische fiets waarbij de accu volledig geïntegreerd is in het frame van de fiets, dan zult u uw fiets in zijn geheel naar een gespecialiseerde fietsenmaker moeten brengen voor reparatie. Maar als de accu losgehaald kan worden van de fiets, dan kunt u deze laten repareren door E-ACCU.nl We hebben namelijk de technische kennis in huis van iedere fietsaccu, zolang deze maar uitneembaar is.

Kiest u voor reparatie van de accu van uw elektrische fiets door E-ACCU.nl, vul dan het formulier in op onze pagina over Accurevisie. Als u het merk en type van uw fiets selecteert en de gewenste accu-capaciteit, dan ziet u direct wat de kosten zijn. Bij E-accu.nl kunt u terecht voor de revisie van uw fietsaccu van Gazelle, Giant, Sparta en Union.

Werkwijze reparatie accu elektrische fiets

Nadat u uw fietsaccu bij ons heeft aangemeld voor reparatie, stuurt u deze naar ons op. We openen de behuizing en maken deze schoon. We repareren wat kapot is, vervangen de energiecellen door nieuwe en lopen de elektronica na. Pas wanneer alles weer optimaal werkt sluiten we de accu en sturen hem naar u terug. Wil u meer informatie? Lees dan verder over onze werkwijze.

Door te kiezen voor reparatie van uw fietsaccu, bent u veel voordeliger uit dan wanneer u een hele nieuwe fietsaccu aanschaft voor uw elektrische fiets. We hergebruiken namelijk materialen zoals de behuizing en de elektronica en vervangen alleen de oude batterijen. Zo bespaart u aanzienlijk op materiaalkosten . Goed voor uw portemonnee en ook nog eens minder milieubelastend.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.