Prijzen fietsaccu

Prijzen fietsaccu

Een elektrische fiets is geen goedkoop vervoersmiddel. Het zit dan ook afgeladen met technische snufjes en kenmerken, die het de prijs helemaal waard maken. Het gemak en plezier dat u zult ondervinden van uw e bike zullen het helemaal goed maken. Er is echter een terugkerend element waar u wel rekening mee moet houden. Uw accu zal regelmatig vervangen moeten worden. Hoe regelmatig, dat hangt helemaal af van het gebruik en de manier waarop u met uw accu omgaat. Veel mensen komen op dat moment voor een onaangename verrassing te staan. De prijzen fietsaccu zijn namelijk niet gering.

Geld besparen met prijzen fietsaccu

Er zijn veel verschillende prijzen per fietsaccu, wanneer u zoekt naar een nieuw exemplaar. Het grootste prijsverschil wordt bepaald door het vermogen en het type accu. Een litium-ION accu is in de regel goedkoper dan een nieuwe LiFePo4 accu, omdat de energiecellen van een lithium-ION accu goedkoper zijn. Daarbij heb u bovendien keuze uit een flink aantal soorten accu. U kunt gaan voor een merk-accu, nieuw van de dealer. Ook kunt u ervoor kiezen om een blanco merk te kiezen, of een gereviseerde accu te kopen die ooit van iemand anders is geweest. Omdat de prijzen zo veel verschillen per type accu, kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave voor een nieuwe fietsaccu.

Verschillen in prijzen fietsaccu

Als u alle opties in ogenschouw neemt, is het reviseren van een accu nog altijd de goedkoopste optie. Daarbij hoeft u namelijk niet te letten op de prijzen. Fietsaccu specialist eaccu.nl zorgt er namelijk voor dat uw eigen accu opgeknapt wordt door er nieuwe energiecellen in te zetten. Na de revisie is uw accu weer helemaal als nieuw, waarbij u ervoor kunt kiezen om de energiecellen te vervangen door betere technieken, zodat u nog meer kunt profiteren van uw elektrische fiets. Bij een revisie van uw accu kunt u er ook voor kiezen om meer vermogen te laten plaatsen, zodat uw actieradius aanzienlijk wordt vergroot. Kijk hier direct voor de prijzen voor een revisie.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.