Prijs huidige accu reviseren

Prijs huidige accu reviseren

Bij E-Accu hebben we talloze mogelijkheden voor het reviseren van E-Accu’s van allerlei merken en in verschillende voltages. Neem contact met ons op via info@e-accu.nl en wij helpen u verder!

Als u twijfelt welk type accu u nodig heeft en of het inderdaad mogelijk is om de energiecellen van uw elektrische fiets te vervangen, kunt u ons een foto mailen van uw huidige accu (info@eaccu.nl). Zorg dat op deze foto het typeplaatje en de oplaadplug goed zichtbaar zijn. Op basis van deze foto kunnen wij u een kostenindicatie geven van het reviseren van de accu.

Beschrijving

Na de nodige kilometers fietsplezier komt er een moment dat de accu van uw elektrische fiets niet meer naar behoren zal presteren. De accu laadt dan niet meer goed op, waardoor de trapondersteuning van de elektrische fiets veel minder wordt of zelfs geheel wegvalt. In veel gevallen doet dit zich voor binnen drie jaar na aanschaf van uw e-bike.

De oorzaak hiervan is in veel gevallen de uitputting van de gebruikte NiMh, LI-lion of Li-Polymeer batterijen die zich in de behuizing van uw fietsaccu bevinden. De prijs van een nieuwe fietsaccu ligt gemiddeld rond de € 500. Dat is voor veel mensen een forse investering in verhouding tot de aanschaf van een geheel nieuwe elektrische fiets (€ 1.500 – € 2.500).

Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw fietsaccu door ons te laten reviseren. Bij revisie van de accu gebruiken wij de bestaande behuizing en vullen deze met nieuwe hoogwaardige batterijen. Tegen beperkte kosten krijgt uw fietsaccu een tweede leven en bent u weer snel op weg!

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.