Prijs accu elektrische fiets

Prijs accu elektrische fiets

Is de prijs van een accu voor uw elektrische fiets te hoog? Koop bij E-ACCU.nl

Na een paar jaar moet iedere bezitter van een elektrische fiets eraan geloven: een nieuwe accu. Door regelmatig opladen slijten de batterijen namelijk, net zoals dat gebeurt bij normale oplaadbare batterijen en bij telefoonaccu’s. Dat de accu van een elektrische fiets toe is aan vervanging, merkt u aan het feit dat u minder lang de trapondersteuning kunt gebruiken en dat de accu niet of niet meer helemaal oplaadt.

Ook voor uw elektrische fiets een accu voor een gunstige prijs

U heeft vast al gekeken hebben naar de prijs van een nieuwe accu. Het is waarschijnlijk dat de prijs van een nieuwe accu u nogal tegenviel in verhouding tot de aanschafprijs van de elektrische fiets. Doordat we bij E-ACCU.nl geen dure showroom of hoge personeelskosten hebben, kunnen we een accu voor vrijwel elk type elektrische fiets verkopen voor een relatief gunstige prijs.

Een nieuwe accu bestelt u snel en eenvoudig op onze bestelpagina. Vul het merk en type van uw elektrische fiets in en selecteer het gewenste vermogen van de accu en u ziet de prijs van uw nieuwe fietsaccu.

Voordeliger alternatief: accu revisie

Maar we bieden u een nog voordeliger alternatief. We kunnen namelijk ook de huidige accu een tweede leven geven door deze door middel van revisie weer zo goed als nieuw te maken.

Als u kiest voor de revisie van uw huidige accu, stuurt u de accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing van de accu open om deze schoon te maken. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u kunt zonder problemen weer lange tijd op pad met uw elektrische fiets. Accurevisie is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing van een accu gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die ook vervangen na een paar jaar?

Nieuwsgierig naar de prijs voor revisie van de accu van uw elektrische fiets? Kijk dan op onze speciale pagina over Accu’s reviseren. U plaatst er snel en eenvoudig uw bestelling.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.