Nieuwe fietsaccu

Nieuwe fietsaccu

Nieuwe fietsaccu nodig? E-ACCU.nl

Uw heeft uw elektrische fiets al een paar jaar en merkt al even dat u minder lang gebruik kunt maken van de trapondersteuning. De accu laadt ook niet meer helemaal op. Dan is er sprake van slijtage van de batterijen en wordt het tijd voor een nieuwe fietsaccu. Deze slijtage is heel normaal en komt door regelmatig opladen. Dat zien we ook bij “normale” oplaadbare batterijen en bijvoorbeeld bij telefoonaccu´s.

Ook een nieuwe fietsaccu voor uw merk en type fiets

Wilt u een nieuwe fietsaccu en zit bij uw elektrische fiets de accu geïntegreerd in het frame, dan zult u de fiets moeten wegbrengen naar een gespecialiseerde fietsenmaker om de accu te laten vervangen. U kunt de fiets dan tijdelijk niet gebruiken.

Maar is de accu van uw fiets uitneembaar, dan kunt u zelf een nieuwe fietsaccu bestellen en hoeft u de fiets niet te missen. Bij E-ACCU.nl kunnen wij voor vrijwel alle merken en types elektrische fietsen een nieuwe fietsaccu leveren. Wilt u weten wat dat zou kosten, vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

Ik wil een nieuwe fietsaccu!

 

Voordeliger alternatief: revisie fietsaccu

In verhouding tot de aanschafprijs van een elektrische fiets, is een nieuwe fietsaccu relatief duur. Daarom bieden we u bij E-ACCU.nl een voordeliger alternatief. Wij kunnen uw huidige fietsaccu reviseren en een tweede leven geven. Daarvoor stuurt u de accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing van de accu open om deze schoon te maken. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u kunt zonder problemen weer lange tijd op pad met uw elektrische fiets. Accurevisie is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing van een fietsaccu gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die ook vervangen na een paar jaar?

Nieuwsgierig naar de prijs voor revisie van de accu van uw elektrische fiets? Kijk dan op onze speciale pagina over Accu’s reviseren. U plaatst er snel en eenvoudig uw bestelling.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.