Nieuwe accu fiets

Nieuwe accu fiets

Op zoek naar een nieuwe accu voor uw fiets? Bestel snel bij E-ACCU.nl

Al een tijdje merkt u dat u minder lang gebruik kunt maken van de trapondersteuning van uw elektrische fiets. De accu laadt niet of niet goed meer op. Dan is er sprake van slijtage van de batterijen en wordt het tijd voor een nieuwe accu. Deze slijtage is heel gebruikelijk en komt door regelmatig opladen. Dat zien we ook bij `normale` oplaadbare batterijen en bijvoorbeeld bij telefoonaccu´s.

Accu elektrische fiets: geïntegreerd of uitneembaar

Wilt u een nieuwe accu voor uw fiets en zit de accu geïntegreerd in het frame, dan zult u de fiets moeten wegbrengen naar een gespecialiseerde fietsenmaker om de accu te laten vervangen. U kunt de elektrische fiets dan tijdelijk niet gebruiken.

Maar is de accu van uw fiets uitneembaar, dan kunt u zelf een nieuwe accu bestellen en hoeft u de fiets niet te missen. Bij E-ACCU.nl kunnen voor vrijwel alle merken en types elektrische fietsen een nieuwe accu leveren. De prijs van een nieuwe accu vindt u op onze bestelpagina. Vul het merk en type van uw fiets in en selecteer het gewenste vermogen van de nieuwe accu. U ziet dan direct de bijbehorende prijs. Vervolgens kunt u snel en eenvoudig de beste nieuwe accu voor uw fiets bestellen.

Revisie van de accu van uw fiets is voordeliger

In verhouding tot de aanschafprijs van een elektrische fiets, is een nieuwe accu relatief duur. Daarom bieden we u bij E-ACCU.nl een voordeliger alternatief. Wij kunnen uw huidige accu reviseren en een tweede leven geven. Daarvoor stuurt u de accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing van de accu open om deze schoon te maken. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u kunt zonder problemen weer lange tijd op pad met uw elektrische fiets. Accurevisie is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing van een accu gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die ook vervangen na een paar jaar?

Nieuwsgierig naar de prijs voor revisie van de accu van uw elektrische fiets? Kijk dan op onze speciale pagina over Accu’s reviseren. U plaatst er snel en eenvoudig uw bestelling.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.