Nieuwe accu elektrische fiets

Nieuwe accu elektrische fiets

Een nieuwe accu elektrische fiets kopen? Bijvoorbeeld omdat uw huidige accu op is of omdat u een extra accu voor uw elektrische fiets wilt meenemen tijdens een lange tocht? Bij E-accu kunt u nieuwe accu’s voor elektrische fietsen van diverse merken kopen. Denk aan elektrische fiets accu’s van de merken Stella en Gazelle. Voordat u overgaat tot aankoop van een nieuwe accu elektrische fiets, leest u eerst even deze tips.

Elektrische fiets accu kopen

Wanneer de actieradius van uw elektrische fiets accu afneemt of tekortschiet, kunt u beter een nieuwe elektrische fiets accu kopen. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig voorzien van een NiMH-accu of Li-ion-accu. Deze gaan lang mee en kunt u tot wel 2000 keer opnieuw opladen.

Opladen van nieuwe accu elektrische fiets

Heeft u net een nieuwe accu elektrische fiets aangeschaft, dan moet u deze eerst volledig opladen. Een nieuwe accu opladen duurt ongeveer 8 uur. De maximale capaciteit van de accu bereikt u pas na vier keer opladen. Ook als u de elektrische fiets niet gebruikt, moet u de accu regelmatig opladen. Zeker één keer per maand. De accu van de elektrische fiets ontlaadt zichzelf namelijk langzaam wanneer de fiets niet wordt gebruikt. Gebruikt u de elektrische fiets voornamelijk voor korte ritjes? Laadt de accu dan pas op wanneer deze halfleeg is. Bij E-accu kunt u niet alleen een elektrische fiets accu kopen, maar koopt u ook opladers voor de accu van uw elektrische fiets.

Nieuwe accu elektrische fiets kosten

Wat zou een nieuwe accu elektrische fiets kosten? Dat is afhankelijk van het soort accu en het merk accu. Elektrische fietsen zijn er in alle soorten en merken, zo ook de bijbehorende accu’s. In het formulier hieronder geeft u aan welk merk en type elektrische fiets u heeft, ook geeft u het benodigde voltage en ampère aan. Wij zorgen dan voor de juiste nieuwe accu en laten u weten wat de kosten daarvan zijn.

Lees meer veelgestelde vragen over nieuwe accu elektrische fiets.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.