Goedkope fiets accu

Goedkope fiets accu

Een fietsaccu kopen hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende goedkope fiets accu merken. Merken waarbij de prijs-kwaliteitverhouding in balans is, zoals een Bikkel fiets accu of een Stella accu. Wanneer u de fietsaccu goed onderhoudt en op de juiste momenten en manieren oplaadt, heeft u er lang plezier van. Zo kan een goedkope fiets accu toch bijna net zo lang meegaan als een duurdere variant. Lees meer over het verlagen van het verbruik van uw accu.

Fietsaccu goedkoop reviseren

In de meeste gevallen gaat een goedkope fiets accu minder lang mee dan de elektrische fiets zelf. Om kosten te besparen kunt u kiezen voor fietsaccu goedkoop reviseren. We vervangen dan niet alle onderdelen, maar alleen de energiecellen. We gebruiken de bestaande behuizing, maar plaatsen hier nieuwe batterijen in. Deze hoogwaardige energiecellen zorgen ervoor dat de fietsaccu voldoende energie levert. Uw fietsaccu goedkoop reviseren? Zo bereikt u ons.

Goedkoopste fietsaccu

De goedkoopste fietsaccu is een gereviseerde fietsaccu. Een gereviseerde fietsaccu is veel goedkoper dan een nieuwe fietsaccu. Nieuwe accu’s kosten normaal gesproken ongeveer € 500, terwijl een gemiddelde accu slechts zo’n drie jaar meegaat. Een flinke investering dus. Reviseren van een fietsaccu is aanzienlijk minder duur. De prijs van een revisie is afhankelijk van het soort accu, het merk en het type e-bike en de capaciteit van de accu. Laat in het formulier hieronder uw gegevens achter en wij vertellen u wat de goedkoopste fietsaccu voor u is.

Goedkope fiets accu kopen

Wilt u graag een goedkope fiets accu kopen in plaats van revisie? Dan kiest u met een accu van de merken Sparta, Gazelle of Batavus voor de goedkoopste optie. Wij adviseren om altijd te kiezen voor de fietsaccu met de langste levensduur. Dit is na verloop van tijd de meest voordelige keuze. Fietsaccu’s met een lange levensduur zijn accu’s van het type LiFePO4, een lithium-ijzer-fosfaat-accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.