Gazelle Innergy accu repareren

Gazelle Innergy accu repareren

Bij een elektrische fiets kunt u niet voorkomen dat u op een gegeven moment te maken krijgt met problemen. En van alle Gazelle e-bike problemen zal er één bovenaan staan. Problemen met de accu. Gelukkig zijn de meeste problemen helemaal geen gevolg van technische mankelementen, maar zijn ze simpelweg een resultaat van slijtage. En net als bij alle andere merken fiets accu’s kunnen we ook uw Gazelle Innergy accu repareren.

Repareren is reviseren

De slijtage van uw accu kan ontstaan door verschillende factoren. Zo is een standaard accu gevoelig voor temperatuur. Fietst u door de vrieskou en laat u de fiets een hele dag in een open fietsenstalling staan op uw werklocatie? Dan is dat schadelijk voor uw accu. Hetzelfde gaat op voor warmte. Of wellicht ontlaadt de accu zich regelmatig tot er geen energie meer in de accu zit. Allemaal factoren waarbij de energiecellen van uw accu flink te leiden hebben. In al deze gevallen houdt uw Gazelle Innergy accu repareren in dat de energiecellen van uw accu worden vervangen door nieuwe cellen. Na de revisie van uw fiets accu zal deze weer als nieuw zijn.

Wat houdt reviseren in?

Als u besluit om uw accu te laten reviseren, stuurt u hem naar ons op. Bij het reviseren van een accu controleren we de hele accu. De behuizing wordt schoongemaakt en de contactpunten worden gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast controleren we de voeding en kijken of de elektronische delen nog in orde zijn. Is dat het geval, dan gaan we aan de slag met de revisie. We vervangen alle energiecellen in uw elektrische fiets accu. Wanneer we uw Gazelle Innergy accu repareren, houdt dat dus ook in dat een groot deel echt vernieuwd wordt. Omdat we een groot deel van de accu hergebruiken, is reviseren goedkoper dan een nieuwe fiets accu kopen. Bovendien ontvangt u twee jaar garantie op de revisie.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.