Gazelle accu kopen

Gazelle accu kopen

Na verloop van tijd is de accu van uw gazelle accu versleten. Het vele opladen en gebruiken eist zijn tol op de energiecellen van uw accu. Door te letten op de eigenschappen van uw fietsaccu en hem niet te overladen of leeg te laten lopen, kunt u de levensduur van uw accu aanzienlijk vergroten. Er zijn ook andere facturen die een rol kunnen spelen bij het verminderen van de levensduur, zoals een defecte oplader. U heeft in zo’n geval de keuze om uw accu te laten reviseren, maar u kunt ook een nieuwe Gazelle accu kopen.

Uw Gazelle accu kopen of reviseren?

Het is een kwestie van voorkeur en een kwestie van afwegen. U kunt natuurlijk uw Gazelle accu laten reviseren, maar u kunt ook een nieuwe Gazelle accu kopen. Bij het reviseren profiteert u van een lagere prijs en is de belasting voor het milieu wat lager, omdat veel onderdelen van uw accu worden hergebruikt. Bij het kopen van een nieuwe accu heeft u een nieuwe accu, waarbij u wellicht kleine beschadigingen of slijtage bij de contactpunten direct hersteld hebt.

Het voordeel van kopen

Er kleven ook genoeg voordelen aan een nieuwe Gazelle accu kopen:

  • De hele accu valt onder de garantie, ook de behuizing en de elektronische delen.
  • Ook het elektronische deel van de accu, de bescherming van de accucellen tegen overbelasting, wordt weer vernieuwd. Dat geeft een stuk zekerheid.
  • U kunt een grotere accu kopen, waarmee uw fietsradius vergroot.
  • Wellicht wilt u uw oude, minder goede accu juist gebruiken als reserve-accu.

Let wel: bepaalde accu’s kunnen niet gereviseerd worden, omdat de fabrikant ze heeft beschermd tegen oneigenlijk gebruik door derden. In zo’n geval wordt de keuze dus voor u gemaakt en kunt u niet anders dan een nieuwe Gazelle accu kopen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.