Fietsaccu repareren

Fietsaccu repareren

Fietsaccu repareren? Laat E-ACCU.nl het voor u doen

Alle bezitters van een elektrische fiets zullen vroeg of laat hun fietsaccu moeten laten repareren. Net zoals oplaadbare batterijen of telefoonaccu’s, slijt ook een fietsaccu door regelmatig opladen. Dat is merkbaar doordat de trapondersteuning minder gebruikt kan worden en de accu niet meer (volledig) oplaadt. Dan is het noodzakelijk om de fietsaccu te repareren.

Ingebouwde fietsaccu repareren

Heeft u een fietsaccu die volledig geïntegreerd is in het frame van de fiets, dan zult u uw fiets in zijn geheel naar een gespecialiseerde fietsenmaker moeten brengen om deze repareren. Maar als de accu uitneembaar is, dan kunt u deze laten repareren door E-ACCU.nl

Kiest u ervoor dat wij uw fietsaccu repareren, vul dan het formulier in op onze pagina over accurevisie. Als u het merk en type van uw elektrische fiets selecteert en de gewenste accu-capaciteit, dan ziet u direct wat de kosten zijn.

We hebben bij E-ACCU.nl technische kennis in huis van iedere fietsaccu, zolang deze maar  uitneembaar is.

Werkwijze reparatie

Nadat u uw fietsaccu bij ons heeft aangemeld voor reparatie, stuurt u deze naar ons op. We openen de behuizing en maken deze schoon. We repareren wat kapot is, vervangen de energiecellen door nieuwe en lopen de elektronica na. Pas wanneer alles weer optimaal werkt sluiten we de accu en sturen hem naar u terug. Wil u meer informatie? Lees dan verder over onze werkwijze.

Door uw fietsaccu te laten repareren, bent u veel voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe aanschaft. We hergebruiken namelijk materialen zoals de behuizing en de elektronica en vervangen alleen de oude batterijen. Zo bespaart u aanzienlijk op materiaalkosten . Goed voor uw portemonnee en ook nog eens minder milieubelastend.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.