Fietsaccu kopen

Fietsaccu kopen

Wilt u een fietsaccu kopen, laat u dan goed informeren. Een fietsaccu kopen is namelijk niet goedkoop. Om toch een kwalitatief goed én prijsgunstige fietsaccu te kopen, is het belangrijk om de leeftijd van de accu te checken. Een fietsaccu die al langere tijd op voorraad ligt, wordt daar vaak niet beter van. Meestal geldt dat hoe ouder de fietsaccu is, des te vaker deze moet worden opgeladen en hoe minder lang de accu meegaat. Bij E-accu een fietsaccu kopen doet u dan ook altijd met garantie tot één jaar na aankoop.

Nieuwe fietsaccu kopen

Een nieuwe fietsaccu kopen? Laat in het formulier hieronder uw gegevens achter. Wij maken dan een prijs voor u en nemen contact op over de goedkoopste mogelijkheden. Het advies luidt om bij uw keuze voor een nieuwe fietsaccu altijd voor het nieuwste type accu te gaan. Dat is momenteel de LiFePO4. Deze lithium-ijzer-fosfaat-accu heeft de langste levensduur van alle fietsaccu’s. Ook kunt u deze accu gerust een keer leegrijden zonder dat er schade ontstaat. Andere voordelen van deze nieuwe fietsaccu:

  • opladen kan tot wel 2000 keer opnieuw;
  • geen prestatieverlies bij temperatuurverschillen.

Fietsaccu specialist

E-accu is een fietsaccu specialist. Wij leveren vanuit regio Nijmegen nieuwe fietsaccu’s en accessoires. Denk aan opladers van fietsaccu’s. Gespecialiseerd zijn we in het reviseren van fietsaccu’s. Dit houdt in dat we de bestaande behuizing van uw fietsaccu intact laten en alleen de batterij vervangen door hoogwaardige energiecellen van A-merken. Dit is goedkoper omdat we verschillende herbruikbare onderdelen opnieuw gebruiken.

Prijzen fietsaccu

De prijzen van fietsaccu’s lopen per merk uiteen. Zoals gezegd is een fietsaccu kopen prijziger dan een fietsaccu reviseren. De fietsaccu prijzen liggen rond de € 500. De kosten van revisie liggen een flink stuk lager. Revisiekosten zijn afhankelijk van het soort fietsaccu, het type e-bike en het merk. Bij ons kunt u fietsaccu’s kopen van onder andere de merken Batavus, Gazelle en Sparta.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.