Fiets accu vervangen

Fiets accu vervangen

Een fiets accu is een gebruiksvoorwerp dat vaak maar enkele jaren meegaat, waardoor de fiets accu vervangen onoverkomelijk is. Dit komt door de cellen in de fiets accu, welke slechts een beperkte levensduur hebben. Hoe meer u fietst, hoe sneller de capaciteit van uw fiets accu afneemt. Laadt uw fiets accu niet meer op of merkt u dat u steeds minder trapbekrachtiging hebt? Dan kan het zijn dat uw accu zijn beste tijd gehad heeft: het is tijd om uw fiets accu te vervangen.

Fietsaccu cellen

Bij vervangen denkt u al gauw aan een nieuwe accu kopen. Dat is echter helemaal niet nodig! Waar het om draait bij een optimale werking van uw fietsaccu, zijn de cellen aan de binnenkant. Wanneer accu’s aan vervanging toe zijn worden ze vaak weggegooid en wordt er een nieuwe besteld. Dat is niet alleen zonde voor uw portemonnee, maar ook zonde voor het milieu. Door uw fietsaccu te laten reviseren door E-accu bespaart u namelijk grondstoffen, doordat slechts de fietsaccu cellen vervangen worden. E-accu heeft energiecellen van de beste kwaliteit, waardoor we uw fietsaccu zelfs van een hogere capaciteit kunnen voorzien na revisie.

Fiets accu cellen vervangen

Fiets accu cellen vervangen is niet iets wat u zelf kunt doen. Dit hebben we ook beschreven in ons blogartikel: Zelf uw accu reviseren? De binnenkant van uw fiets accu bestaat uit energiecellen, welke met precisie geplaatst en aan elkaar gesoldeerd moeten worden. Dit kunt u dus beter uit handen geven aan de experts van E-accu. Wij vervangen de cellen van uw huidige fiets accu binnen twee weken voor hoogwaardige cellen waardoor uw accu weer als nieuw is. Zo kunt u weer optimaal genieten van lange fietstochten!

Meer weten over fiets accu of cellen vervangen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen of het vervangen van uw fietsaccu of fiets accu cellen? Neem dan contact met ons op of lees hoe wij te werk gaan op de pagina werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.