Fiets accu reviseren prijs

Fiets accu reviseren prijs

Bij de meest voorkomende problemen met een elektische fiets zal het probleem bij de accu liggen. Accu’s hebben namelijk last van veel verschillende factoren, zoals temperatuur, laadfrequentie en de continu spanning van de lading. Op den duur raken de energiecellen beschadigd en kunnen ze niet meer het vermogen leveren zoals voorheen. U kunt een nieuwe accu kopen, maar toch is een fiets accu reviseren prijs technisch gezien een stuk interessanter.

Kopen vs reviseren

Het blijft een lastige keuze om te maken. Wat is wijsheid: uw bestaande fiets accu reviseren of een nieuwe accu kopen? Gevoelsmatig denken mensen dat nieuw beter is, maar vergeten daarbij dat bij het reviseren een groot deel van de accu weer helemaal nieuw is. Enkel de behuizing en de elektronische delen worden hergebruikt. U ziet dat reviseren een goede optie is, zeker als de behuizing van de accu helemaal in orde is. Omdat een groot deel van de accu opnieuw wordt gebruikt, is reviseren van uw fiets accu niet alleen goedkoper, maar ook een stuk minder belastend voor het milieu.

Prijsvergelijk tussen kopen en reviseren

Het effectieve prijsverschil tussen een nieuwe accu kopen en uw bestaande accu laten reviseren is uiteraard afhankelijk van uw merk en type accu. Het ene merk is aanzienlijk duurder dan het andere, terwijl het reviseren van een accu steevast eenzelfde prijsniveau behoudt. Het voordeel van een accu reviseren boven het kopen van een nieuwe accu wisselt van 40% tot maar liefst 70% voordeel! Dat levert u dus honderden euro’s voordeel op. Kijk voor een actuele fiets accu reviseren prijs op onze website. Daar kunt u snel aan de hand van het merk en type fiets achterhalen wat het voor u kost. Bovendien kunt u meteen zien of het mogelijk is voor een kleine meerprijs meer energie in uw accu te verwerken, zodat uw actieradius groter wordt en u langer op een acculading kunt fietsen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.