Over E-accu

Over E-Accu

Welkom op E-Accu.nl! Het enthousiaste en steeds harder groeiende team van E-Accu heeft maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat u of uw klanten met een elektrische fiets, zo snel mogelijk en zonder onnodige kosten weer langdurig en betrouwbaar op weg kunnen.

Elektrische fietsen bieden voor een grote groep mensen de ideale uitkomst om gemakkelijk langere afstanden af te leggen en daarmee langer van hun fiets en (omgeving) te kunnen genieten.

e-accu-elektische-fiets-over-eaccu

De accu’s van deze elektrische fietsen gaan echter minder lang mee dan de fiets zelf. Er komt een moment dat de accu niet goed meer oplaadt (of zelfs helemaal niet meer functioneert) waardoor de trapondersteuning van de elektrische fiets veel minder wordt of zelfs geheel wegvalt. Dan moet de fietsaccu vervangen worden en wordt u geconfronteerd met onverwacht hoge kosten of moeilijke technische vragen. Wij zijn van mening dat dat anders kan: goedkoper en eenvoudiger.

Fietsaccu reviseren

Daarom hebben wij op 1 september 2016 E-Accu opgericht. Een bedrijf dat het beste alternatief biedt: geen compleet nieuwe accu, maar het reviseren van uw eigen originele fietsaccu. Tijdens deze revisie plaatsen wij nieuwe, hoogwaardige energiecellen van A-merken in de bestaande behuizing, waardoor u uw eigen accu zo goed als nieuw terugkrijgt. We vermijden onnodige kosten doordat we de onderdelen die nog bruikbaar zijn, hergebruiken. Dit past ook in onze filosofie van duurzaamheid!

Het team van E-Accu heeft ruime ervaring op uiteenlopende gebieden: waar de één beschikt over een schat aan technische kennis, weet de ander alles van logistieke processen. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons allemaal voorop. U kunt uw fietsaccu dus met het volste vertrouwen door ons laten reviseren.

Wanneer u de accu van uw elektrische fiets naar ons opstuurt, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. We gebruiken de bestaande behuizing en vullen deze met nieuwe hoogwaardige energiecellen. Laat uw fietsaccu reviseren bij E-Accu wanneer deze niet of niet goed meer oplaadt, en wij geven uw fietsaccu tegen beperkte kosten een tweede leven!

Wilt u meer informatie over de werkwijze bij het reviseren van uw fiets accu? Zoekt u tips om zelf de levensduur van uw accu te verlengen? Kijk dan eens bij de tips en informatie of neem contact met ons op.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.