Fiets accu repareren

Fiets accu repareren

Merkt u dat u minder ver kunt fietsen op uw elektrische fiets, omdat de accu te vroeg leeg is? Of dat deze rare sprongen maakt wanneer u let op de energiemeter? Dan is de kans heel groot dat uw accu aan vervanging toe is. Deze is namelijk onderhevig aan slijtage en ouderdom, twee onoverkomelijke processen! Bent u ook zo geschrokken van de hoge prijzen van een nieuwe accu in de winkel? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig is er een alternatief: wij kunnen namelijk uw fiets accu repareren. Van vrijwel iedere fiets, of dat nu een Gazelle Innergy is of een ander model.

Beter dan kopen

Het is natuurlijk onzin om een heel product te vervangen, terwijl u er het grootste deel gewoon van kunt hergebruiken. Dat is onnodig duur en belastend voor het milieu. Beter laat u uw fiets accu repareren. Daarbij blijft de behuizing en de elektronica in gebruik en worden enkel de energiecellen van uw fiets accu vervangen door nieuwe exemplaren. Dat maakt het niet alleen interessant qua kosten, maar ook bespaart het de vervanging van goede onderdelen. De accu is naderhand weer als nieuw, wat u direct zult merken in het aantal keer dat u de accu moet opladen.

Extra opties

Bij het reviseren van uw fiets accu heeft u echter nog meer mogelijkheden, waar u ongetwijfeld veel profijt van zult hebben. Zo kunt u ervoor kiezen om de gebruikte accutechniek te vervangen door een nieuwere en betere techniek. Daarbij kunt u profiteren van meer laadcycli voor er slijtage optreedt, minder gevoeligheid voor temperaturen en een constante energielevering. Maar dat is niet alles. U kunt er zelfs voor kiezen om meer vermogen in uw accu te laten verwerken. Dat vergroot uw actieradius aanzienlijk na het fiets accu repareren, waardoor u langere afstanden kunt fietsen en uw accu minder vaak hoeft op te laden. Kijk hier eens wat de kosten voor reviseren zijn.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.