Fiets accu prijs

Fiets accu prijs

Zoekt u de meest voordelige fiets accu prijs? Dan kiest u voor een gereviseerde fiets accu van E-accu. Een fiets accu is er in diverse soorten, merken en in verschillende prijsklassen. Bij E-accu kunt u uw huidige accu laten reviseren, dus geheel laten vernieuwen. Een gereviseerde accu heeft u al voor een fractie van de prijs van een nieuwe accu. De prijs van een gereviseerde fiets accu is afhankelijk van het type accu en de cellen die vervangen moeten worden. Echter betaalt u met revisie via E-accu altijd de voordeligste prijs voor uw fiets accu ten opzichte van de prijs van nieuwe accu’s.

Prijzen fietsaccu merken

De prijzen van een fietsaccu zijn sterk afhankelijk van het merk en het type e-bike dat u heeft. Zo is een fietsaccu van Panasonic prijziger dan een fietsaccu van Sparta. Ook speelt de capaciteit een grote rol in de prijzen van fietsaccu’s. Een fietsaccu met een hoge capaciteit betekent dat u er langere afstanden mee kunt fietsen voordat de accu weer opgeladen moet worden. Meer capaciteit betekent een hogere prijs van uw fietsaccu. Neem een kijkje naar de verschillende merken accu’s die bij E-accu gereviseerd kunnen worden.

Prijzen fietsaccu bij revisie

Wanneer u uw huidige fietsaccu door E-accu laat reviseren, dan kunt u er bewust voor kiezen om cellen te laten plaatsen waarmee de capaciteit van uw fietsaccu omhoog gaat. Zo kunt u na revisie van uw fietsaccu nóg meer kilometers maken dan voorheen! Toch blijven de prijzen van een gereviseerde fietsaccu lager dan wanneer u een gloednieuwe accu aanschaft. Dit komt onder andere door het besparen van nieuwe grondstoffen die nodig zijn bij de productie van een nieuwe accu. Wij richten ons vooral op de kwalitatieve cellen in de binnenkant van uw fietsaccu. Door uw accu te laten reviseren bij E-accu heeft u langer plezier van uw fietsaccu, tegen lagere prijzen dan u voor nieuwe accu’s zou betalen.

De beste prijs voor uw fiets accu

De beste prijs voor uw fiets accu? Die krijgt u wanneer u uw fiets accu laat reviseren door E-accu. Uw oude accu krijgt u terug als nieuw of zelf beter, wanneer u kiest voor een hogere capaciteit. Zo kunt u optimaal genieten van lange fietstochten, zonder dat u de hoofdprijs voor een nieuwe accu voor uw elektrische fiets betaalt. Want waarom zou u te veel betalen?

Wilt u meer weten over hoe wij uw accu kunnen reviseren? Lees dan meer over onze werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.