Elektrische fiets reparatie

Elektrische fiets reparatie

E-ACCu.nl voor de reparatie van de accu van uw elektrische fiets

Als er iets kapot is aan uw elektrische fiets kunt u deze net als een “normale” fiets, voor reparatie naar de fietsenmaker brengen. Is het alleen de accu die kapot is, dan kunt u zich die moeite en kosten besparen, op voorwaarde dat de accu uitneembaar is. Een uitneembare accu voor een elektrische fiets kunt u namelijk ter reparatie insturen naar E-ACCU.nl

U stuurt de accu dan naar ons op voor reparatie. Na ontvangst openen we de behuizing en maken deze schoon. Vervolgens plaatsen we gelijkwaardige nieuwe energiecellen. U kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om dan meteen de capaciteit van uw fietsaccu door ons te laten vergroten. In dat geval plaatsen we hoogwaardige energiecellen met meer vermogen dan u had, zodat u langere ritten kunt maken met uw elektrische fiets en meer gebruik kunt maken van de trapondersteuning.

Wat kost de reparatie van uw fietsaccu?

De kosten van de reparatie van de accu van uw elektrische fiets kunt u vinden op de pagina over revisie. U vult daar het merk en type van uw elektrische fiets in en welk vermogen u nu heeft of wilt voor uw accu. U ziet gelijk wat de het gaat kosten en kunt vervolgens snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Op onze bestelpagina kunt u direct een bestelling plaatsen voor de reparatie van uw fietsaccu. Wilt u liever eerst meer informatie hoe de reparatie van de accu van uw elektrische fiets in zijn werk gaat, kijk dan eens op de pagina Werkwijze.

Bij E-accu.nl kunt u terecht voor de revisie van fietsaccu’s van Gazelle, Giant, Sparta en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.