Elektrische fiets accu vervangen

Elektrische fiets accu vervangen

Accu van uw elektrische fiets vervangen? E-ACCU.nl regelt het voor u

U heeft een elektrische fiets en wilt de accu vervangen. Dat kunt u eenvoudig zelf regelen. Tenminste, als het gaat om een uitneembare accu.

Heeft u een elektrische fiets waarbij de accu volledig geïntegreerd is in het frame, dan bent u voor het vervangen van de fiets accu afhankelijk van een gespecialiseerde fietsenmaker. Dat is niet het geval bij een uitneembare accu. Wanneer u zo´n accu wilt vervangen, kan de fiets gewoon bij u thuis blijven staan en kunt u ermee blijven fietsen zonder trapondersteuning.

Nieuwe accu bestellen

U kunt dan een nieuwe accu bestellen bij E-ACCU.nl Wij kunnen scherp geprijsde accu’s aanbieden, doordat wij geen kosten hebben voor bijvoorbeeld een showroom. Bij E-ACCU.nl draait het puur om het vervangen van de accu van een elektrische fiets. Dat is wat wij doen. U kunt bij ons kiezen voor een hele nieuwe accu of uw huidige accu door ons laten reviseren.

Van vrijwel ieder merk en type elektrische fiets kunnen wij de accu vervangen door een nieuwe. Wilt u weten wat u dat zou kosten? Ga snel naar onze website, vul het merk en type van uw elektrische fiets in, geef aan wat het vermogen is en u ziet direct de prijs van een nieuwe accu voor uw fiets.

Batterijen vervangen bestaande accu

Maar u kunt ook de bestaande accu van uw elektrische fiets laten reviseren en alleen de energiecellen laten vervangen. De nieuwe energiecellen die we plaatsen zijn van hoge kwaliteit en leveren hetzelfde vermogen als toen u uw elektrische fiets nieuw had. U kunt de energiecellen van uw accu echter ook laten vervangen door batterijen met meer capaciteit. Door dit extra vermogen kunt u voortaan langere ritten maken met uw elektrische fiets en meer beroep doen op de trapondersteuning. En dit enkel door een elektrische fiets reparatie.

Tijdens de revisie van de accu van uw elektrische fiets doen we meer dan alleen de energiecellen vervangen. We maken ook de behuizing schoon en lopen de elektronica na. De accu krijgt zo een tweede leven en wanneer u deze weer in de fiets heeft geplaatst kunt u weer jaren betrouwbaar op pad met uw elektrische fiets.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.