Ebike accu vervangen

Ebike accu vervangen

Ebike accu vervangen: niemand ontkomt eraan

Als u een elektrische fiets heeft, komt u er niet onderuit om na een aantal jaar de accu van uw ebike te vervangen. U merkt dat het zover is, wanneer u minder lang de trapondersteuning kunt gebruiken, u niet meer zo ver komt als anders met uw elektrische fiets en de accu niet meer (volledig) oplaadt.

U kunt dan overwegen om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Dat is, in verhouding tot een nieuwe fiets, bepaald niet goedkoop. Wanneer u een uitneembare accu hebt, kunt u deze gelukkig wel zelf vervangen. Voor een gunstig geprijsde nieuwe ebike accu, kunt u dan terecht bij E-ACCU.nl Wilt u weten wat het kost om de accu van uw ebike te vervangen door een nieuwe, kijk dan op onze nieuwe accu bestellen.

Bestaande accu reviseren

Wij bieden u ook een goedkoper alternatief: in plaats van de accu van uw ebike volledig te vervangen door een nieuwe, kunnen wij uw bestaande accu reviseren. U stuurt de accu dan naar ons op. Na ontvangst openen wij de behuizing en maken deze schoon. Vervolgens plaatsen we hoogwaardige nieuwe energiecellen, met hetzelfde vermogen als u voorheen had in uw ebike accu. Bij de revisie van uw accu heeft u nog een optie: u kunt ons namelijk de energiecellen ook laten vervangen door batterijen met meer capaciteit, zodat u verder kunt fietsen met uw ebike of meer gebruik kunt maken van de trapondersteuning.

Vervangen energiecellen

Het vervangen van de energiecellen geeft uw ebike accu echt een tweede leven. U kunt hierna weer jaren vooruit met de accu. Accurevisie is een snelle en goedkope oplossing. Door hergebruik van materialen, bent u een stuk minder kwijt dan wanneer u de hele accu laat vervangen. En het is ook nog eens beter voor het milieu, omdat onderdelen hergebruikt worden.

De kosten van de revisie van uw ebike accu vindt u op de pagina Huidige accu reviseren.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.