Eaccu

Eaccu

EACCU.nl geeft uw fietsaccu een tweede leven

Bij EACCU kunt u terecht wanneer de accu van uw elektrische fiets niet meer goed functioneert. Wanneer u uw fiets al een aantal jaren heeft, zal de accu inmiddels veelvuldig opgeladen zijn. Daardoor is de accu aan slijtage onderhevig en zult u merken dat niet meer zo goed oplaadt als toe u de fietsaccu net had. U moet dan kosten gaan maken door de accu van uw elektrische fiets te gaan vervangen.

Heeft u een uitneembare accu, dan kunt u zonder tussenkomst van een fietsenmaker of specialist  zelf een nieuwe accu kopen en deze in uw elektrische fiets plaatsen. Bij EACCU kunt u heel eenvoudig voor vrijwel alle merken en types elektrische fietsen een nieuwe accu bestellen. Kijk snel op onze bestelpagina om te zien wat de kosten zijn van een nieuwe accu voor uw fiets.

Nieuwe accu of…

Bij EACCU vinden we dat een nieuwe fietsaccu nogal duur is in verhouding tot de aanschaf van een elektrische fiets. Toch moet iedereen met een elektrische fiets er na een paar jaar aan geloven en de accu vernieuwen. Daarom heeft EACCU een manier bedacht om tegen geringe kosten de accu toch weer een tweede leven te geven: revisie van de fietsaccu.

Bij revisie van de accu stuurt u uw huidige accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing van de accu open om deze schoon te maken. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u kunt zonder problemen weer lange tijd op pad met uw elektrische fiets. Accurevisie is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die ook vervangen na een paar jaar.

Snelle en goedkope oplossing

EACCU biedt u een snelle en goedkopere oplossing om uw fietsaccu te repareren en weer optimaal te laten functioneren zodat u weer vele plezierige fietskilometers kunt maken.

Een bestelling plaatsen voor de revisie van uw accu kan snel en eenvoudig op de speciale bestelpagina. Wilt u liever eerst meer weten? Lees dan meer over onze Werkwijze of over het reviseren van uw accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.