E-bike-accu kopen

E-bike accu kopen

Wanneer u een e-bike accu kopen gaat, is het belangrijk om na te gaan hoe oud de accu is. Soms liggen accu’s van elektrische fietsen namelijk een lange tijd op voorraad. En daar wordt de kwaliteit niet beter van. U loopt dan het risico dat de accu vaker moet worden opgeladen en minder lang meegaat. Een e-bike accu kopen bij E-accu doet u altijd met garantie. U krijgt garantie op uw e-bike accu tot 1 jaar na de aankoop ervan.

E-bike-accu vervangen

De prestaties van een e-bike accu nemen na enkele jaren af. In dat geval kunt u uw e-bike accu vervangen of laten reviseren. Voordat u overgaat tot vervanging van uw e-bike accu adviseren we u om eerst de oplader te checken. Hang de accu van uw e-bike eens aan een andere lader. Laadt de accu goed op? Dan kan het zijn dat uw andere oplader defect is. Laat u uw e-bike accu reviseren door ons? Dan testen wij dit ook altijd. Bij ons kunt u ook opladers voor uw e-bike accu kopen. Werkt uw lader uitstekend, maar laadt uw accu toch niet meer op? Dan is uw e-bike accu vervangen de beste optie.

Nieuwe e-bike accu

Gaat u over tot aankoop van een nieuwe e-bike accu, kies dan voor het nieuwste type accu. Dat is de LiFePO4, een lithium-ijzer-fosfaat-accu. De voordelen van deze nieuwe e-bike accu zijn:

  • lange levensduur;
  • tot wel 2000 keer opnieuw opladen;
  • geen prestatieverlies bij temperatuurverschillen;
  • kan leeggereden worden, zonder dat er schade ontstaat.

Vermindert de actieradius van uw nieuwe e-bike accu? Dan kunnen wij uw e-bike accu reviseren voor u. Dit houdt in dat we uw e-bike voorzien van nieuwe batterijen of hoogwaardige energiecellen.

E-bike accu bestellen

E-bike accu’s zijn er in verschillende soorten en merken. De prijs van een accu is afhankelijk van het soort accu dat u nodig heeft. Wilt u een e-bike accu bestellen, overleg dan met ons waar u naar op zoek bent. Een e-bike accu vervangen, omdat uw huidige accu kapot of op is? Of een extra e-bike accu kopen naast uw huidige accu, zodat u lange tochten kunt maken zonder bang te zijn dat uw accu leeg raakt? Bij ons kunt u e-bike accu’s bestellen van diverse merken, zoals Batavus, Gazelle en Sparta.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.