Bikkel fiets accu

Bikkel fiets accu

De accu is één van de meest belangrijke onderdelen van uw elektrische fiets. Het is dan ook van belang dat u zuinig bent met uw Bikkel fiets accu. Er zijn namelijk een aantal factoren die kunnen leiden tot slijtage of zelfs het kapot gaan van uw accu. Voorkom onnodige schade aan uw Bikkel accu met enkele van onze tips:

Zorg tijdens het fietsen voor een goede bandenspanning, de juiste versnelling, een vlakke ondergrond – wanneer mogelijk – en een zo veel mogelijk vaste snelheid.

Parkeert u uw fiets even? Doe dit dan nooit in direct zonlicht, dit zal uw Bikkel fiets accu snel beschadigen.

Laat uw accu nooit langer dan 24 uur volledig leeg. Dit kan ervoor zorgen dat uw accu niet meer reageert, ook niet wanneer u deze aan de lader legt.

Voor meer tips kunt u een kijkje nemen op onze pagina met veelgestelde vragen of onze blogs.

Bikkel fiets accu vervangen

Wanneer u onze tips toepast op het gebruik van uw accu en e-bike, zult u merken dat uw accu langer meegaat. Toch is het op den duur niet te voorkomen dat u uw Bikkel fiets accu zult moeten vervangen. Dit kunt u natuurlijk doen door een nieuwe accu aan te schaffen, maar u kunt ook voor een goedkoper alternatief kiezen om uw Bikkel accu te vervangen.

Bikkel fiets accu reviseren

Revisie van uw Bikkel fiets accu is namelijk een zeer effectieve manier om uw accu nieuw leven in te blazen, zonder dat u daar hoge kosten aan heeft. Door uw accu te reviseren vervangen wij namelijk niet alle onderdelen, maar enkel het onderdeel dat de energie levert aan uw accu: de energiecellen. We plaatsen hoogwaardige energiecellen in uw fiets accu zodat u deze weer als nieuw kunt gebruiken. Meer weten over het reviseren van uw Bikkel fiets accu? Neem een kijkje op onze revisiepagina.

Bereken de kosten voor het reviseren van uw Bikkel fiets accu

We maken de keuze voor revisie graag nog makkelijker voor u, door u van te voren een duidelijk beeld van de kosten te geven voor het reviseren van uw accu. Zo weet u zeker dat u daadwerkelijk goedkoper uit bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.