Accu revisie – wij komen uw accu halen!

Het vroege lentezonnetje heeft zich de afgelopen dagen steeds vaker laten zien. De temperatuur begint langzaam omhoog te gaan, de bomen en struiken laten hun blaadjes weer zien en zelfs enkele tulpen staan al in bloei. Het is duidelijk: de lente komt er aan!

Normaal gesproken was dit hét moment voor veel mensen om hun fiets weer uit de schuur te halen voor lange fietstochten, weekendjes weg en gezellige bijeenkomsten. Dat zit er helaas niet in: Nederland is terecht in rep en roer vanwege het COVID-19 virus, dat tevens de hele wereld teistert. De maatregelen die hierbij horen zijn onder andere: blijf zo veel mogelijk binnen, houd anderhalve meter afstand en zoek geen gezelschappen op!

In de tussentijd staat uw fiets in de garage en zijn uw fietstochtjes beperkt. Echter, uw accu kan wellicht wel een oppepper gebruiken. Bij E-Accu hebben we hierover nagedacht. Wij hebben gekeken naar hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen zonder dat u uw veilige huis hoeft te verlaten.

U kunt uw accu, zoals altijd, naar ons opsturen. Echter nu kunnen wij uw accu desgewenst ook bij u thuis ophalen – uiteraard met alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM hoog in het vaandel en onder ADR vervoer. U kunt gewoon contact met ons opnemen, per mail info@eaccu.nl, voor het reviseren van de accu van uw e-bike en samen bespreken we uw wensen.

We hopen dat u ondanks alle zorgen, kunt genieten van deze eerste lentedagen. Zorg goed voor uzelf en houd vooral rekening met elkaar.

« Terug naar overzicht

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.