Accu revisie fiets

Accu revisie fiets

Accu revisie helpt u en uw fiets snel weer op weg

Als u al een aantal jaar een elektrische fiets heeft, zult u daar ook weleens onderhoud aan hebben. Voor de revisie van onderdelen als de motor of de elektronica van de fiets, zult u in de meeste gevallen naar een gespecialiseerde fietsenmaker moeten gaan. Maar voor de revisie van de accu van uw fiets hoeft dat niet zo te zijn. Wanneer de accu namelijk uitneembaar is, kunt u deze ook los van de fiets laten reviseren. Daarmee kunt u veel geld besparen.

Terugloop accucapaciteit

Na een aantal jaar gebruik, neemt de capaciteit van elke fietsaccu af. Net als bij oplaadbare batterijen ontstaat er slijtage door veelvuldig opladen. De accu laadt niet meer zoveel op als in nieuwstaat, met als gevolg dat u minder lang de trapondersteuning kunt inschakelen en daardoor misschien minder ver kunt fietsen.

In de meeste gevallen zult u dan het advies krijgen om de ebike accu te vervangen door een nieuw exemplaar. Een dure aangelegenheid in verhouding tot de aanschafprijs van een nieuwe fiets. E-ACCu.nl biedt u een goedkopere oplossing, die ook nog eens beter is voor het milieu. U kunt namelijk bij ons terecht voor de revisie van de accu van vrijwel elke fiets. De enige voorwaarde is dat de accu van de fiets uitneembaar is. Wanneer dat het geval is, kunt u de accu naar ons opsturen.

Zo werkt de revisie van de accu van uw fiets

Na ontvangst van uw fietsaccu maken we de behuizing open. We maken deze schoon en halen de oude batterijen eruit. Deze vervangen door gelijkwaardige energiecellen van hoge kwaliteit. Na deze revisie heeft de accu van uw fiets weer net zoveel vermogen als toen u de fiets net had. De accu heeft hiermee een tweede leven gekregen, zonder dat onderdelen onnodig vervangen zijn. Door hergebruik van onder andere de behuizing, belast u niet alleen het milieu minder, maar bespaart u ook in de kosten.

Meer capaciteit dan ooit tevoren

Reparatie van de accu van uw elektrische fiets heeft nog een bijkomend voordeel: u kunt er namelijk voor kiezen om de batterijen te laten vervangen door nieuwe energiecellen met meer vermogen. Zo vergroot u de capaciteit van de accu en kunt u na de revisie weer jaren vol vertrouwen op pad met uw elektrische fiets. Zelfs langer en verder dan ooit tevoren.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.