Accu reparatie elektrische fiets

Accu reparatie elektrische fiets

Reparatie van de accu van uw elektrische fiets kan snel en voordelig bij E-ACCU.nl

Al een tijdje merkt u dat u minder ver kon fietsen met een volle accu, of dat de accu van uw elektrische fiets niet meer volledig of zelfs helemaal niet meer wilde opladen. Als u wel weer optimaal gebruik wilt kunnen maken van uw elektrische fiets en de trapondersteuning naar wens wilt kunnen inschakelen, dan zult u iets aan e accu moeten laten doen.

Nieuwe accu of reparatie?

U kunt dan bij uw fietswinkel een nieuwe fietsaccu kopen. Dat is echter een dure oplossing, vergeleken met de prijs van een nieuwe fiets. Beter kiest u voor reparatie van de accu. Wanneer de accu van uw elektrische fiets uitneembaar is, kunnen we deze bij E-ACCU.nl voor u reviseren. U stuurt de accu naar ons op voor reparatie. Na ontvangst openen we de behuizing en maken deze schoon. Vervolgens plaatsen we nieuwe energiecellen met hetzelfde vermogen als u voorheen in de accu had. U heeft echter ook de mogelijkheid om gelijk de capaciteit van uw fietsaccu door ons te laten vergroten. In dat geval plaatsen we hoogwaardige energiecellen met meer vermogen, zodat u langere ritten kunt maken met uw elektrische fiets en meer gebruik kunt maken van de trapondersteuning.

Kosten reparatie accu elektrische fiets

De kosten van de reparatie van de accu van uw elektrische fiets, kunt u vinden op de pagina over revisie. U vult daar het merk en type van uw elektrische fiets in en welk vermogen u heeft of wil voor uw accu. U ziet gelijk wat de het gaat kosten en kunt vervolgens snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

U kunt direct een bestelling plaatsen voor de reparatie van uw fietsaccu. Wilt u liever eerst meer informatie hoe de reparatie van de accu van uw elektrische fiets in zijn werk gaat, kijk dan eens op de pagina Werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.