Accu Nijmegen

Accu Nijmegen

Wilt u de accu van uw e-bike laten reviseren in de buurt van Nijmegen? Stuur deze dan op naar E-accu. E-accu is gevestigd in de buurt van Nijmegen en is een expert in het reviseren van accu’s van verschillende merken. Woont u niet in de buurt van Nijmegen maar wilt u toch binnen twee weken uw accu gereviseerd hebben? Geen probleem! U kunt uw accu opsturen naar E-accu. Wij streven er naar om alle accu’s die wij binnen krijgen binnen twee weken gereviseerd aan u terug te sturen. Dat is wat E-accu een begrip maakt in regio Nijmegen wanneer het op accu revisie aankomt. Wij begrijpen namelijk dat u zo snel mogelijk weer wilt kunnen genieten van uw e-bike, dus geen lange wachttijden!

Accu revisie Nijmegen

Voor accu revisie nabij Nijmegen bent u bij E-accu dus aan het juiste adres. Maar wat is revisie nu precies? Met revisie vervangen wij slechts de cellen binnenin uw fiets accu. Dat zorgt ervoor dat uw accu weer als nieuw wordt, zonder dat u de prijs voor een nieuwe accu betaalt. Meer weten over accu revisie in de buurt van Nijmegen? Neem dan een kijkje op onze revisie pagina.

Snel uw accu reviseren in Nijmegen?

Wanneer uw accu gereviseerd moet worden wilt u natuurlijk niet te lang hoeven wachten… U wilt immers weer kunnen genieten van het fietsen met uw e-bike! Gelukkig kunt u bij E-accu snel uw accu laten reviseren in de buurt van Nijmegen. Onze werkwijze is als volgt: u geeft uw bestelling in op onze website door uw persoonlijke gegevens en het merk en type accu in te vullen. Vervolgens kunt u, na onze bevestiging, uw accu opsturen aan E-accu. Na ontvangst gaan wij snel aan de slag met het reviseren van uw accu, waarvan wij u tussentijdse updates geven via de mail. Zo weet u precies hoe veel tijd het proces in beslag neemt. Wij streven er altijd naar om dit binnen 2 weken te realiseren en de accu dan als nieuw aan u te retourneren. Snel uw accu reviseren nabij Nijmegen, dat doet u dus bij E-accu!

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ook onze veel gestelde vragen en blogs lezen voor meer informatie over het onderhoud van uw accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.