Accu Giant Twist reviseren

Accu Giant twist reviseren

Wilt u weten hoe u een Giant Twist fiets accu moet reviseren? Lees dan snel verder, want op deze pagina leggen wij u uit hoe het reviseren van uw Giant Twist accu in zijn werk gaat. We krijgen wel eens de vraag of men zelf de accu van een elektrische fiets kan reviseren. Het antwoord op die vraag is nee, dat gaat niet. Met accu Giant Twist reviseren bedoelen we namelijk niet het volledig ontladen en weer opladen van de accu. Dit kan uw accu tijdelijk ten goede komen, maar op de lange termijn zal dit niet helpen als uw accu echt kapot is. Het reviseren van uw Giant Twist accu kunt u dan het best uitbesteden aan de professionals van E-accu.

Fiets accu revisie Giant door E-accu

Bij E-accu werken experts die zich continu bezig houden met fiets accu revisie, ook voor het type Giant Twist. Revisie dient uitgevoerd te worden door professionals, omdat we met de kern van de accu te maken hebben. De energiecellen aan de binnenkant zorgen ervoor dat uw accu de benodigde capaciteit kan behalen. Deze cellen moeten met uiterste precisie geplaatst worden. De energiecellen van E-accu zijn van hoogwaardige kwaliteit en liggen nooit langer dan nodig bij ons op voorraad. Dit zorgt ervoor dat we altijd met ‘verse’ energiecellen kunnen werken. Zo kunnen we uw Giant accu reviseren en kunt u deze weer als nieuw gebruiken.

Meer weten over fiets accu revisie?

Fiets accu revisie is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, er zijn meer voordelen. Het is ook minder belastend voor het milieu doordat we de grondstoffen, namelijk uw huidige Giant accu, kunnen hergebruiken. Het enige wat vernieuwd wordt zijn de cellen in de accu. Daardoor bespaart u op grondstoffen én op kosten. Daarnaast kunt u met revisie ook kiezen voor nog meer capaciteit van uw accu dan voorheen. Zo kunt u meer kilometers afleggen en langer genieten van het fietsen met uw elektrische fiets.

Heeft u vragen over het reviseren van uw Giant Twist accu? Neem dan contact op met onze klantenservice of neem eens een kijkje bij onze meest gestelde vragen. Hier vertellen we u precies hoe onder andere hoe het verzenden en leveren van uw accu in zijn werk gaat, evenals informatie over de garantie van uw gereviseerde accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.