Accu Gazelle fiets

Accu Gazelle fiets

Het is niet altijd even eenvoudig om precies de juiste accu te vinden voor uw fiets. De modellen e-bikes wisselen zo snel, en daarmee soms ook het model en de maat van uw fietsaccu. Als u bijvoorbeeld zoekt op Accu Gazelle Fiets, zult u zien dat er talloze modellen beschikbaar zijn. Welke moet u dan kiezen?

Het juiste model accu Gazelle fiets

Er zijn een aantal verschillende modellen accu’s voor Gazelle fietsen. Met het type en modelnummer van de accu is het natuurlijk snel en eenvoudig zoeken, maar wanneer u een wat oudere elektrische fiets heeft, kan het moeilijk zijn om een geschikte vervanging te vinden. Zonde, dat zou u bijna verplichten om een nieuwe fiets te kopen, zodat u de accu’s kunt vervangen. Er is echter een alternatief, wat u bovendien een fikse zoektocht bespaart. Kunt uw e-bike accu laten reviseren!

Uw e-bike accu herstellen

Er zijn veel voordelen van reviseren te noemen. In het geval van een wat oudere e-bike, zoals een accu voor uw Gazelle fiets, is het voordeel wel dat u niet meer hoeft te zoeken naar een vervangend exemplaar. U behoudt namelijk uw oude behuizing, enkel de energiecellen van de accu worden vervangen door nieuwe exemplaren. Niet alleen is reviseren goedkoper dan het kopen van een nieuwe accu, maar het bespaart u ook flink wat zoekwerk.

Toch vervangen

Natuurlijk zijn er ook voordelen te noemen voor het kopen van een nieuw exemplaar voor uw accu Gazelle fiets. Daarbij kunt u kiezen voor een originele variant van uw accu, maar ook daar kunt u geld besparen door het zoeken naar een alternatief: wij kunnen namelijk onze beproefde en uitstekende energiecellen aanbieden in een accu die ook op uw Gazelle fiets past. Daarbij leveren we een topkwaliteit voor een lagere prijs dan een merk-accu. Neem dus zeker even contact met ons op als u een nieuwe accu wilt kopen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.