Accu van een elektrische fiets

Accu van een elektrische fiets

Tweede leven voor de accu van een elektrische fiets?

De accu van een elektrische fiets gaat minder lang mee dan de fiets zelf. Dat is heel gebruikelijk. Dat komt doordat de energiecellen als het ware slijten door veelvuldig opladen. Hetzelfde zien we bij normale oplaadbare batterijen. Die gaan na verloop van tijd ook minder lang mee, doordat ze niet meer volledig opladen. Oplaadbare batterijen zijn eenvoudig te vervangen, maar in het geval van de accu van een elektrische fiets ligt het iets ingewikkelder.

Nieuwe accu bestellen of onderdelen reviseren?

U kunt bij allerlei fietsenwinkels en webshops terecht om een nieuwe accu te kopen. U kunt er ook snel en eenvoudig één bestellen bij E-ACCU.nl  Veel mensen vinden de kosten van een nieuwe accu nogal tegenvallen in verhouding tot de aanschaf van een complete elektrische fiets. Daarom bieden we u bij E-ACCU.nl een goedkoper alternatief dat ook nog eens minder milieubelastend is.  U kunt bij ons niet alleen tegen een gunstige prijs een nieuwe accu bestellen, maar wij kunnen uw huidige fietsaccu reviseren. De enige voorwaarde is dat de accu van uw elektrische fiets uitneembaar is. Wanneer dat het geval is, kunt u de accu naar ons opsturen.

Revisie: goedkoper en milieuvriendelijker

Na ontvangst van uw fietsaccu maken we de behuizing open. We maken deze schoon en halen de oude batterijen eruit. Deze vervangen door gelijkwaardige energiecellen van hoge kwaliteit. Na deze revisie heeft de accu van uw fiets weer net zoveel vermogen als toen u de fiets net had. De accu heeft hiermee een tweede leven gekregen, zonder dat onderdelen onnodig vervangen zijn. Door hergebruik van onder andere de behuizing, belast u niet alleen het milieu minder, maar bespaart u ook in de kosten.

Meer accucapaciteit

Revisie van de accu van een elektrische fiets heeft nog een bijkomend voordeel: u kunt er namelijk voor kiezen om de batterijen te laten vervangen door nieuwe energiecellen met meer vermogen. Zo vergroot u de capaciteit van de accu voor e-bikes en kunt u na de revisie weer jaren vol vertrouwen op pad met uw elektrische fiets. Zelfs langer en verder dan ooit tevoren.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.