Accu elektrische fiets vernieuwen

Accu elektrische fiets vernieuwen

Is het tijd om de accu van uw elektrische fiets te vernieuwen?! Dat kan bij E-ACCU.nl

Alle bezitters van een elektrische fiets merken het na verloop van tijd: de fiets zelf vertoont dan misschien nauwelijks nog slijtage, maar de prestaties van de accu worden na verloop van tijd toch iets geleidelijk minder. Dat is heel normaal. Datzelfde gebeurt ook bij gewone oplaadbare batterijen, en natuurlijk bij accu’s van telefoons: de capaciteit loopt terug naarmate de accu of de batterij vaker wordt opgeladen. Dat is gebruikelijke slijtage.

Nieuwe accu of nieuwe onderdelen

Wanneer het zover is dat u de accu van uw elektrische fiets moet gaan vernieuwen, zult u merken dat een accu in verhouding tot een hele fiets behoorlijk prijzig is. Daarom biedt E-ACCU.nl u een alternatief: u kunt bij ons niet alleen kiezen voor een hele nieuwe accu, maar u kunt uw huidige accu ook laten reviseren. Wij openen dan de bestaande behuizing, die we schoonmaken en voorzien van nieuwe batterijen.

Kosten vernieuwen accu elektrische fiets

Wil u de accu van uw elektrische fiets laten vernieuwen door E-ACCU.nl, maar wil u graag eerst weten wat dat gaat kosten? Kijk dan eens op onze website. Op de pagina over revisie kunt u aangeven welk merk en type elektrische fiets u heeft en welk vermogen u heeft of wil voor uw accu. U ziet gelijk wat het gaat kosten en kunt vervolgens snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Hoe het proces van accu-revisie verder verloopt, leest u bij onze werkwijze.

Kiest u toch liever voor een nieuwe accu? Laat dan hier uw contactgegevens achter, vul het merk en type van uw elektrische fiets in en geef tenslotte aan wat oorspronkelijk de capaciteit was van de accu die u wilt vernieuwen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een prijsopgave. Weet u al precies wat u nodig heeft? Dan kan het nog sneller en kunt u op de bestelpagina direct een nieuwe accu bij ons bestellen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.