Accu elektrische fiets Union

Accu elektrische fiets Union

Accu voor uw Union elektrische fiets snel en goedkoop weer als nieuw

Heeft u een Union elektrische fiets van Sparta, dan zit uw accu weggewerkt in de bagagedrager. Deze accu is uitneembaar. Dat heft als groot voordeel dat u de accu apart van de fiets, droog en koel kunt bewaren.

Union accu vervangen

Net als bij andere merken, geldt ook bij een elektrische fiets van Union dat na enkele jaren de capaciteit van de accu afneemt, doordat de energiecellen door het gebruik verouderen. Wanneer de accu echt niet meer optimaal werkt, wordt het tijd deze te vervangen. In verhouding tot de aanschaf van een complete fiets, is het kopen van een nieuwe accu voor uw elektrische fiets een behoorlijk dure aangelegenheid. Gelukkig biedt E-ACCU.nl u een alternatief: wij kunnen uw bestaande accu reviseren en deze met hergebruik van materialen een tweede leven geven. We openen dan de behuizing van uw accu, die we schoonmaken en voorzien van nieuwe gelijkwaardige energiecellen. Dit scheelt enorm in de kosten en u kunt weer jaren vooruit met uw fietsaccu. Ook is het mogelijk de capaciteit van uw huidige accu van uw Union elektrische fiets te vergroten door sterkere energiecellen te plaatsen.

Het vermogen van de accu is één van de factoren die bepaalt hoe ver u kunt fietsen met uw elektrische fiets en hoe lang u de trapondersteuning kunt gebruiken. De andere factoren zijn het gewicht van de berijder van de elektrische fiets, de weersomstandigheden, het soort wegdek, hoe en hoe vaak u een beroep doet op de trapondersteuning en niet in de laatste plaats de soort elektrische fiets en de kwaliteit ervan.

Accu voor uw elektrische fiets bestellen

Uiteraard heeft u ook de keuze uw accu in zijn geheel te vervangen door het nieuwste model voor uw Union elektrische fiets. Ook daarvoor kunt u terecht bij E-ACCU.nl.

Merkt u dat de accu van uw Union elektrische fiets steeds sneller leeg raakt? Of laadt uw fietsaccu helemaal niet meer op en lijkt deze kapot te zijn? Dan bent u bij E-ACCU.nl aan het juiste adres.

Op de pagina Werkwijze leest u hoe u de verzending van uw fietsaccu voor revisie of vergroten van de capaciteit snel en eenvoudig regelt.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.