Accu elektrische fiets Sparta

Accu elektrische fiets Sparta

Accu voor uw Sparta elektrische fiets snel en goedkoop weer als nieuw

Heeft u een elektrische fiets van Sparta, dan kon u bij aanschaf kiezen welke accu u in uw fiets wilde. Het vermogen van de accu is één van de factoren die bepaalt hoe ver u kunt fietsen met uw elektrische fiets en hoe lang u de trapondersteuning kunt gebruiken. De andere factoren zijn het gewicht van de berijder van de elektrische fiets, de weersomstandigheden, het soort wegdek, hoe en hoe vaak u een beroep doet op de trapondersteuning en niet in de laatste plaats de soort elektrische fiets en de kwaliteit ervan.

Sparta accu vervangen

Net als bij andere merken, geldt ook bij een elektrische fiets van het merk Sparta dat na enkele jaren de capaciteit van de accu afneemt. Dat komt doordat energiecellen verouderen. Wanneer de accu echt niet meer optimaal werkt, wordt het tijd de accu te vervangen. In verhouding tot de aanschaf van een complete fiets, is het kopen van een nieuwe accu voor uw elektrische fiets een behoorlijk dure aangelegenheid. Gelukkig is er een alternatief. Wanneer uw Sparta elektrische fiets beschikt over een uitneembare accu, kunt u deze door E-ACCU.nl laten reviseren. We gebruiken dan de huidige behuizing, die we openen om deze schoon te maken en te voorzien van nieuwe gelijkwaardige energiecellen. Dit scheelt enorm in de kosten en u kunt er weer jaren mee vooruit. Ook is het mogelijk de capaciteit van uw accu te vergroten door sterkere energiecellen te plaatsen.

Uiteraard heeft u ook de keuze uw accu in zijn geheel te vervangen door het nieuwste model voor uw Sparta elektrische fiets. Ook daarvoor kunt u terecht bij E-ACCU.nl.

Accu voor uw elektrische fiets bestellen

Merkt u dat de accu van uw Sparta elektrische fiets steeds sneller leeg raakt? Laadt uw fietsaccu helemaal niet meer op en lijkt deze kapot te zijn? Dan bent u bij E-ACCU.nl aan het juiste adres. Wij kunnen de accu van vrijwel ieder type elektrische fiets van Sparta reviseren of vervangen, zolang de fietsaccu maar afneembaar is. Op de pagina Werkwijze leest u hoe u de verzending van uw fietsaccu voor revisie of vergroten van de capaciteit snel en eenvoudig regelt.

Bij E-accu.nl kunt u niet alleen terecht voor de revisie van uw fietsaccu van Sparta, maar ook voor fietsaccu’s van Gazelle, Giant en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.