e-accu elektrische fiets facebook e-accu elektrische fiets linkedin

Werkwijze e-bike accu revisie

Na vele kilometers fietsplezier heeft u gemerkt dat de actieradius van uw elektrische fiets afneemt en dat de accu niet of niet goed meer oplaadt. E-accu.nl verzorgt uw e-bike accu revisie en laat deze weer jaren betrouwbaar en duurzaam functioneren, door de accu te voorzien van nieuwe hoogwaardige energiecellen.

Zo verloopt uw e-bike accu revisie:

e-accu-stap-1-bestelling

Stap 1.

U plaatst uw bestelling door in het revisieportaal op deze website via de webshop uw gegevens in te vullen en het merk en type van uw huidige fietsaccu. Wij sturen u per mail het een bevestiging van uw bestelling met daarin uitleg over het verzenden van uw fietsaccu aan e-accu.nl.

e-accu-stap-2-verzenden

Stap 2.

U meldt uw zending aan bij de vervoerder en stuurt ons de accu, met de bijbehorende lader. U ontvangt van ons, per mail een bevestiging als wij de accu hebben ontvangen.

e-accu-stap-3-transport-reparatie

Stap 3.

Na ontvangst van uw accu gaan wij aan de slag en ontvangt u per mail tussentijdse updates van de revisie. Wanneer uit de controles blijkt dat de accu van uw e-bike inderdaad in aanmerking komt voor revisie, openen wij de behuizing. We maken de behuizing schoon en plaatsen er nieuwe, hoogwaardige en op uw verzoek zelfs sterkere energiecellen in.

e-accu-stap-4-verzending-naar-klant-a

Stap 4.

Voordat wij uw gereviseerde accu terugsturen ondergaat deze een grondige test. Het meetrapport ontvangt u per mail. Na het succesvol testen van de accu sturen wij uw e-bike accu via onze vervoerder weer naar u terug. U ontvangt per mail bericht wanneer de accu aan u is verzonden. Lader sturen we mee terug.

Zoals u ziet, hergebruiken wij de huidige behuizing van uw accu en vervangen we alleen de energiecellen en eventuele andere noodzakelijke onderdelen. Zo bespaart u kosten en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.

In sommige gevallen blijkt revisie van uw e-bike accu helaas toch niet mogelijk te zijn. U kunt dan terecht in onze webshop, om daar een nieuwe accu te bestellen.

×