Werkwijze revisie

Werkwijze e-bike accu revisie

Na vele kilometers fietsplezier heeft u gemerkt dat de actieradius van uw elektrische fiets afneemt en dat de accu niet of niet goed meer oplaadt. E-Accu verzorgt uw e-bike accu revisie en laat deze weer jaren betrouwbaar en duurzaam functioneren, door de accu te voorzien van nieuwe hoogwaardige energiecellen. Wij bieden garantie op uw gereviseerde accu. De garantietermijn verschilt per type accu. Hier lichten wij u over in wanneer wij uw accu gaan reviseren.

Zo verloopt uw e-bike accu revisie:

e-accu-stap-1-bestelling

Stap 1.

Heeft u interesse in fietsaccu revisie? Vraag een offerte aan via het contactformulier.

e-accu-stap-2-verzenden

Stap 2.

U ontvangt van ons verzendinstructies. U meldt uw zending aan bij de vervoerder en stuurt ons de accu, met de bijbehorende lader. U  krijgt per mail een bevestiging als wij de accu hebben ontvangen.

e-accu-stap-3-transport-reparatie

Stap 3.

Na ontvangst van uw accu gaan wij aan de slag en ontvangt u per mail tussentijdse updates van de revisie. Wanneer uit de controles blijkt dat de accu van uw e-bike inderdaad in aanmerking komt voor revisie, openen wij de behuizing. We maken de behuizing schoon en plaatsen er nieuwe, hoogwaardige en op uw verzoek zelfs sterkere energiecellen in.

e-accu-stap-4-verzending-naar-klant-a

Stap 4.

Voordat wij uw gereviseerde accu terugsturen ondergaat deze een grondige test. Het meetrapport ontvangt u per mail. Na het succesvol testen van de accu sturen wij uw e-bike accu via onze vervoerder weer naar u terug. U ontvangt per mail bericht wanneer de accu aan u is verzonden. De lader sturen we mee terug.

Laat uw accu reviseren!

 

Zoals u ziet, hergebruiken wij de huidige behuizing van uw accu en vervangen we alleen de energiecellen en eventuele andere noodzakelijke onderdelen. Zo bespaart u kosten en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Als u twijfelt welk type accu u nodig hebt en of het inderdaad mogelijk is om de energiecellen van uw elektrische fiets te vervangen, kunt u contact met ons opnemen via mail, stuur een foto van uw huidige accu naar ons toe (info@eaccu.nl). Zorg dat op deze foto het typeplaatje en de oplaadplug goed zichtbaar zijn. Op basis van deze foto kunnen wij u een kostenindicatie geven van het reviseren van de accu.

In sommige gevallen blijkt revisie van uw e-bike accu helaas toch niet mogelijk te zijn. In dat geval kun u hier een nieuwe accu bestellen.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.