Fietsaccu reviseren

Accu elektrische fiets reviseren

Na de nodige kilometers fietsplezier komt er een moment dat de accu van uw e-bike niet meer goed functioneert. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn: ouderdom, een technisch mankement of geen optimaal gebruik van de accu.

Om de trapondersteuning dan weer naar wens te kunnen gebruiken, heeft u twee opties: een nieuwe fietsaccu aanschaffen, of revisie van uw huidige accu.

Voor beide kunt u bij E-Accu terecht: u kunt een volledig nieuwe accu bestellen op de pagina ebike accu, of u schakelt ons in om de accu van uw elektrische fiets te laten reviseren.

De accu van uw elektrische fiets laten reviseren

Wanneer u ervoor heeft gekozen om de accu van uw elektrische fiets door ons te laten reviseren, stuurt u de volledige accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing eerst schoon en plaatsen we vervolgens nieuwe hoogwaardige energiecellen. U kunt zelf kiezen voor gelijkwaardige energiecellen, of u kunt gaan voor meer krachtige energiecellen, die voldoen aan de nieuwste technologieën voor elektrisch fietsen.

We sluiten alles netjes aan, maken de behuizing weer dicht en sturen de accu naar u terug. Na ontvangst hoeft u de gereviseerde accu alleen nog maar volledig op te laden. Als hij vol is zet u hem op uw fiets en u kunt weer op pad.

Bij de revisie van een fietsaccu komt nogal wat kijken. Er is behoorlijk wat technische kennis nodig om de nieuw geplaatste energiecellen op de juiste manier te verbinden met de printplaat. Door niet alleen ergens vervangende batterijen te bestellen, maar de accu van uw elektrische fiets te laten reviseren door E-Accu, nemen wij u het technische werk uit handen en hoeft u zelf niet meer aan de slag te gaan met de accu. Dat scheelt u zorgen.

accu elektrische fiets reviseren - Eaccu.nl

Het grootste voordeel van het reviseren van de accu van uw elektrische fiets, is dat u er veel geld mee bespaart in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Bij revisie wordt namelijk een deel van de bestaande accu, de behuizing, hergebruikt. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens minder belastend voor het milieu.

De energiecellen die we gebruiken bij het reviseren van uw e-bike accu zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor betere prestaties van uw elektrische fiets. U kunt kiezen voor gelijkwaardige energiecellen, waarmee de actieradius van uw elektrische fiets hersteld wordt, of voor een nieuw soort energiecellen waarmee u langer door kunt fietsen.

Wilt u uw de accu van uw elektrische fiets door ons laten reviseren, of wilt u meer informatie over accurevisie neem dan contact met ons op. Heeft u liever gelijk een nieuwe accu, dat kunnen wij hier ook in voorzien.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.