Accu elektrische fiets repareren

Accu elektrische fiets repareren

Laat de accu van uw elektrische fiets repareren

U rijdt al enkele jaren op uw elektrische fiets. Maar de afgelopen tijd merkt u dat u steeds minder beroep kunt doen op de trapondersteuning. De accu gaat steeds sneller leeg, of laadt niet meer volledig op. In het ergste geval is opladen zelfs helemaal niet meer mogelijk en is de accu kapot. Heeft u een elektrische fiets waarbij de accu is geïntegreerd in het frame, dan zit er niets anders op de fiets naar een gespecialiseerde fietsenmaker te brengen om de accu te laten vervangen. Maar is uw fietsaccu uitneembaar, dan heeft u de mogelijkheid deze te laten repareren door E-ACCU.nl Wij kunnen de accu’s van vrijwel alle merken en modellen elektrische fietsen snel en voordelig een tweede leven geven, zodat u voorlopig weer zorgeloos met uw fiets erop uit kunt.

Wilt u uw fietsaccu zelf reviseren, dan raden wij aan om ons blog over fietsaccu zelf reviseren te lezen. Wanneer u ervoor kiest de accu van uw elektrische fiets door ons te laten repareren, dan stuurt u de accu naar ons op. Na ontvangst openen wij de behuizing van uw fietsaccu en maken deze schoon. Vervolgens plaatsen we nieuwe gelijkwaardige energiecellen. U kunt er ook voor kiezen de capaciteit van de accu te vergroten door energiecellen met meer vermogen te laten plaatsen. Mocht er iets anders kapot zijn dan de batterijen of de behuizing, dan zullen we dat uiteraard ook repareren.

Hergebruik onderdelen

Het grote voordeel van het laten repareren van de accu van uw elektrische fiets, is het hergebruik van bestaande onderdelen zoals de behuizing, waardoor u veel goedkoper uit bent dan wanneer u een nieuwe accu koopt.

Het laten repareren van de accu van uw elektrische fiets kunt u snel en eenvoudig regelen op onze website. Klik op Huidige accu reviseren, vul het merk en model van uw elektrische fiets in, selecteer het type accu en u ziet direct wat het kost om uw fietsaccu te laten repareren. Meer informatie over het verzenden van uw accu en de reparatie kunt u lezen bij Werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.