Accu elektrische fiets laadt niet op?

De accu van uw elektrische fiets is een prijzig product wat, helaas, nooit tientallen jaren meegaat. Het verbruik en gebruik van uw accu spelen een grote rol in de levensduur van uw accu. Vroeg of laat is uw accu een keer op en de accu elektrische fiets laadt niet op. Daardoor kunt u ‘m dus ook niet meer gebruiken en zult u een nieuwe accu nodig hebben. We vertellen u in dit artikel wat u zelf kunt doen als de accu niet meer oplaadt.

Om te beginnen moet u uit kunnen sluiten dat het niet uw accu maar de oplader is die niet meer functioneert. Dit kunt u testen door de accu aan een andere lader te hangen en te kijken of deze dan wel oplaadt.

Wat als de accu van uw elektrische fiets niet oplaadt?

Als u hebt kunnen uitsluiten dat het probleem niet de oplader, maar de accu zelf is, dan kunt u de defecte accu opsturen naar E-Accu. Wij kunnen accu’s van deze merken reviseren, zodat u ‘m weer als nieuw kunt gebruiken. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een gloednieuwe accu te kopen, maar waarom zou u onnodig te veel betalen? Met revisie bent u een stuk goedkoper uit! Wij pakken namelijk letterlijk de kern van het probleem aan: de cellen in de binnenkant.

Nieuwe cellen in uw oude accu

We hebben de energiecellen die in uw accu geplaatst worden nooit onnodig lang op voorraad liggen. Deze cellen zijn dus altijd vers, waardoor ze voor een maximale capaciteit zorgen. Zelfs met gloednieuwe cellen is uw oude accu dus weer als nieuw! Door uw accu te reviseren kunt u flink op de kosten besparen, onder andere omdat er met revisie geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Bij een nieuwe accu is dit wel het geval, daarom is het kostenplaatje van een gloednieuwe accu ook hoger. Maar de binnenkant van de accu, dat is waar het om draait. Daar haalt uw e-bike de capaciteit vandaan. Gelukkig zit dat altijd goed met een gereviseerde accu van E-accu: daar bieden we u zelfs 2 jaar garantie voor aan.

« Terug naar overzicht

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.