Accu elektrische fiets kopen

Accu elektrische fiets kopen

Accu voor uw elektrische fiets kopen?

U heeft inmiddels al een paar jaar een elektrische fiets. Sinds een tijdje merkt u dat u niet meer zover kunt fietsen als voorheen. De accu laadt niet meer helemaal op, gaat sneller leeg, of is misschien wel helemaal kapot. Dan wordt het tijd om een nieuwe accu te kopen.

Wanneer de accu van een elektrische fiets volledig geïntegreerd in het frame zit, dan moet u uw elektrische fiets naar een gespecialiseerde monteur brengen. Is uw fietsaccu echter uitneembaar, dan is dat niet nodig en kunt u kiezen voor een snellere of goedkopere oplossing, door online een nieuwe accu te bestellen bij E-ACCU.nl

U kunt bij ons een accu kopen voor vrijwel ieder merk en model elektrische fiets. De enige voorwaarde is dat de accu uitneembaar is. Kijk snel op onze bestelpagina, vul het merk en model van uw elektrische fiets in en selecteer het type accu en u ziet direct wat het u kost om een nieuwe accu te kopen.

Kosten fietsaccu

Regelmatig krijgen we van mensen te horen dat de kosten van een nieuwe accu nogal tegenvallen in verhouding tot de aanschafprijs van een hele nieuwe elektrische fiets.  We kunnen ons dan ook best voorstellen dat u wel heel graag weer met uw elektrische fiets erop uit gaat, maar dat u niet staat te springen om een nieuwe accu te kopen. Daarom hebben we een sneller en goedkoper alternatief voor u. U kunt uw huidige fietsaccu door E-ACCU.nl laten reviseren. U stuurt de accu dan naar ons op. Na ontvangst openen we de behuizing en maken we deze schoon. Daarna plaatsen we naar keuze nieuwe gelijkwaardige energiecellen, of batterijen met meer capaciteit, zodat de actieradius van uw elektrische fiets groter wordt en u langer en verder kunt fietsen met trapondersteuning.

Accu bestellen voor uw elektrische fiets

U kunt direct een bestelling plaatsen voor de revisie van uw fietsaccu. Wilt u liever eerst eerst meer informatie hoe de revisie van de accu van uw elektrische fiets in zijn werk gaat, kijk dan eens op de pagina Werkwijze.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.