Accu elektrische fiets Giant

Accu elektrische fiets Giant

Accu voor uw elektrische fiets van Giant snel en goedkoop weer als nieuw

Giant heeft verschillende types elektrische fietsen. Er zijn fietsen voor dagelijks gebruik, waarmee u de weg (of het fietspad) opgaat, maar er zijn ook sportieve modellen waarmee u zelfs off-road een beroep kunt doen kunt op de trapondersteuning. Door gebruik te maken van uw accu blijft u sportief bezig en kunt u uw grenzen, ook in situaties die meer vermogen van u en uw elektrische fiets vragen.

Uitneembare accu

Een elektrische fiets van Giant beschikt in de meeste gevallen over een uitneembare accu. Sommige fietsen hebben zelfs een tweede accu. Net als bij andere merken, geldt ook bij de elektrische fiets van Giant dat na enkele jaren de capaciteit van de accu afneemt. Dat komt door het verouderen van de energiecellen. Wanneer de accu echt niet meer optimaal werkt, wordt het tijd deze te vervangen. In verhouding tot de aanschaf van een complete fiets, is het kopen van een nieuwe accu voor uw elektrische fiets een behoorlijk dure aangelegenheid. Gelukkig is er een alternatief. Bij E-ACCU.nl kunt u de bestaande accu laten reviseren. We gebruiken dan de huidige behuizing, die we openen om deze schoon te maken en te voorzien van nieuwe gelijkwaardige energiecellen. Dit scheelt enorm in de kosten. Ook kunnen we de capaciteit vergroten door sterkere energiecellen te plaatsen of de accu in zijn geheel vervangen door het nieuwste model voor uw Giant elektrische fiets.

Accu reviseren of vervangen

Merkt u dat de accu van uw Giant elektrische fiets steeds sneller leeg raakt? Laadt uw fietsaccu helemaal niet meer op en lijkt deze kapot te zijn? Dan bent u bij E-ACCU.nl aan het juiste adres. Wij kunnen de accu van vrijwel ieder type elektrische fiets van Giant reviseren of vervangen, zolang de fietsaccu maar afneembaar is.

Heeft u een Giant elektrische fiets met uitneembare accu, dan bent u niet genoodzaakt om uw accu te laten vervangen door een gespecialiseerde fietsenmaker, maar kunt u terecht bij E-ACCU.nl voor een sneller en goedkoper alternatief.

Mocht u echter liever toch een nieuwe accu willen voor uw Giant elektrische fiets, dan kunt u ook daarvoor terecht bij E-ACCU.nl. Wij leveren snel accu’s voor de gangbare merken en types elektrische fietsen, waaronder Giant.

Op de pagina Werkwijze leest u hoe u de verzending van uw fietsaccu voor revisie of vergroten van de capaciteit snel en eenvoudig regelt.

Bij E-accu.nl kunt u niet alleen terecht voor de revisie van uw fietsaccu van Giant, maar ook voor fietsaccu’s van Gazelle, Sparta en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.