Accu elektrische fiets Gazelle

Accu elektrische fiets Gazelle

Accu voor uw Gazelle elektrische fiets snel en goedkoop weer als nieuw

Gazelle heeft een groot aanbod aan elektrische fietsen. De meeste modellen beschikken over een uitneembare accu. Dat houdt in dat u voor het onderhoud van alleen de accu niet genoodzaakt bent om met uw elektrische fiets naar een gespecialiseerde fietsenmaker te gaan. Heeft u een elektrische fiets van het merk Gazelle, dan kunt u ook kiezen voor een veel goedkopere en snellere oplossing, door de accu namelijk op te sturen naar E-ACCU.nl. Wij kunnen uw fietsaccu reviseren door de behuizing schoon te maken en te voorzien van nieuwe gelijkwaardige batterijen. Ook kunnen we de capaciteit vergroten door sterkere energiecellen te plaatsen of de accu in zijn geheel vervangen door het nieuwste model voor uw Gazelle elektrische fiets.

Gazelle accu vervangen

Merkt u dat de accu van uw Gazelle elektrische fiets steeds sneller leeg raakt? Laadt uw fietsaccu helemaal niet meer op en lijkt deze kapot te zijn? Dan bent u bij E-ACCU.nl aan het juiste adres. Wij kunnen de accu van vrijwel ieder type elektrische fiets van Gazelle reviseren of vervangen, zolang de fietsaccu maar afneembaar is.

Op de pagina Werkwijze leest u hoe u de verzending van uw fietsaccu voor revisie of vergroten van de capaciteit snel en eenvoudig regelt.

De afstand die u kunt afleggen met een volle fietsaccu, is niet alleen afhankelijk van de accucapaciteit, maar wordt bepaald door meer factoren. Het gaat dan om hoe lang, hoe vaak en in welke mate u de trapondersteuning gebruikt, om het gewicht van de berijder van de elektrische fiets, de weersomstandigheden, het soort wegdek en niet in de laatste plaats de soort elektrische fiets en de kwaliteit ervan. Wilt u een indicatie van de afstand die u kunt afleggen met uw Gazelle elektrische fiets? Kijk dan eens op de website van Gazelle voor een indicatie.

Meer capaciteit voor uw elektrische fiets van Gazelle

Zou u willen dat de accu van uw elektrische fiets een grotere actieradius had, zodat u langere ritten kunt maken met uw Gazelle of u minder vaak hoeft op te laden? Breidt dan de capaciteit zodanig uit dat u tot wel 90 kilometer verder kunt fietsen met een volledig opgeladen accu.

Bij E-accu.nl kunt u niet alleen terecht voor de revisie van uw fietsaccu van Gazelle, maar ook voor fietsaccu’s van Giant, Sparta en Union.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.