Accu voor e-bikes

Accu voor e-bikes

Iedere accu voor e-bikes vindt u bij E-ACCU.nl

De accu voor e-bikes gaat helaas niet zolang mee als de elektrische fiets zelf. Wanneer u uw elektrische fiets al een aantal jaren heeft, zult u gaan merken dat u steeds minder lang gebruik kunt maken van trapondersteuning en de accu niet meer zo goed oplaadt. Dan is het tijd voor een nieuwe accu of op zijn minst voor nieuwe batterijen.

Voor ieder type accu voor e-bikes heet E-ACCU.nl een oplossing. De enige voorwaarde is dat de accu uitneembaar is en dat u dus zonder tussenkomst van een gespecialiseerde fietsenmaker uw accu kunt laten vervangen.

Accu: uitneembaar of geïntegreerd

Wanneer een accu voor e-bikes volledig geïntegreerd zit in de fiets, kunt u deze alleen opladen door de volledige fiets in de buurt van een oplaadpunt te zetten en de accu aan de  stroomvoorziening te hangen. Als dit type accu kapot gaat, bent u genoodzaakt uw volledige fiets naar een vakman te brengen voor reparatie.

Met een uitneembare accu voor e-bikes heeft u meer opties. U kunt er dan voor kiezen om een volledig nieuwe accu te bestellen, bijvoorbeeld bij E-ACCU.nl Op onze bestelpagina ziet u wat de prijs is van een accu voor uw merk en type e-bike. Met een paar klikken plaatst u er uw bestelling. Snel en eenvoudig.

Revisie: goed voor milieu en portemonnee

Maar u kunt ook kiezen voor een oplossing die net zo snel en eenvoudig is, maar een stuk goedkoper en beter voor het milieu. Bij E-ACCU.nl kunnen we namelijk vrijwel iedere accu voor e-bikes reviseren. Als u kiest voor de revisie van uw huidige accu, stuurt u de accu naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing van de accu open om deze schoon te maken. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u kunt zonder problemen weer lange tijd op pad met uw elektrische fiets. Accu reparatie van uw elektrische fiets is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing van een accu voor e-bikes gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die ook vervangen na een paar jaar?

Een bestelling plaatsen voor de revisie van uw accu kan snel en eenvoudig op onze bestelpagina. Wilt u liever eerst meer weten? Lees dan meer over onze Werkwijze of over het reviseren van uw accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.