Accu voor e bike

Accu voor e bike

Een accu voor uw e bike bestelt u snel en eenvoudig bij EACCU.nl

U bent de trotse bezitter van een e bike en daar gaat u waarschijnlijk graag mee op pad. Maar na een aantal jaar blijkt dat de accu van e bike een stuk minder lang meegaat dan de elektrische fiets zelf. U merkt dat u steeds minder lang gebruik kunt maken van trapondersteuning en dat de elektrische fiets accu niet meer zo goed oplaadt. Dan is het tijd voor een nieuwe accu of op zijn minst voor nieuwe batterijen.

Accu: uitneembaar of geïntegreerd

Met ieder type accu voor een e bike kunt u terecht bij E-ACCU.nl. De enige voorwaarde is dat de accu uitneembaar is en dat u dus zonder tussenkomst van een gespecialiseerde fietsenmaker uw accu kunt (laten) vervangen. Voor degenen wiens accu volledig geïntegreerd zit in de e bike, geldt dat u deze alleen kunt opladen door de volledige fiets in de buurt van een oplaadpunt te zetten en de accu aan de  stroomvoorziening te hangen. Gaat dit type accu kapot, dan bent u genoodzaakt uw volledige fiets naar een vakman te brengen voor reparatie van de accu.

Heeft u echter gekozen voor een e bike met uitneembare accu, dan heeft u meer opties. U kunt er dan zelf een nieuwe accu bestellen, bijvoorbeeld bij E-ACCU.nl Op onze bestelpagina ziet u snel wat de prijs is van het merk en type accu voor uw e bike; u plaatst er snel en eenvoudig uw bestelling.

Geld besparen door revisie accu

Maar u kunt ook kiezen voor een oplossing die net zo snel en eenvoudig is, maar een stuk goedkoper en ook nog eens beter voor het milieu. Bij E-ACCU.nl kunnen we namelijk de accu voor vrijwel iedere e bike reviseren. Kiest u voor de revisie van uw huidige eaccu, dan stuurt u de accu in zijn geheel naar ons op. Na ontvangst maken wij de behuizing open en maken deze schoon. Vervolgens plaatsen we er nieuwe gelijkwaardige energiecellen in, zodat de accu weer optimaal kan functioneren. We sturen de accu naar u terug en u voor u het weet kunt u weer zonder problemen lange tijd op pad met uw e bike. Accurevisie is goedkoper dan een nieuwe accu omdat we bestaande materialen hergebruiken. Aan een behuizing van de accu voor een e bike gaat over het algemeen weinig kapot, dus waarom zou je die dan vervangen na een paar jaar?

Een bestelling plaatsen voor de revisie van uw e-bike accu kan snel en eenvoudig. Wilt u liever eerst meer weten? Lees dan meer over onze Werkwijze of over het reviseren van uw accu.

E-Accu is gestopt met haar activiteiten. U kunt nog wel e-mailen naar info@eaccu.nl.